PR CUAET
-
После получения аор вы будете следить за процессом на доугом сайте.здесь только подача была
-
15 листопада, здана біометрія у січні і далі повна тиша
-
Hadley & Davis - [email protected] Спеціалізуються по біженству, знаходяться в Калгарі, але це ж без різниці, кунсультації онлайн
-
Чи краще на стаді подати?
-
А у формі 0191 написано, як у канадійських. Вона виконала інструкцію.
-
Отримали запит CRA надати довідку з України. Можете, будь ласка, порадити недорогий варіант перекладу. Вказані наступні вимоги до перекладу To be acceptable, the signatory’s name has to be printed, in the Latin alphabet, and the translation has to meet one of the following conditions: - be certified by an official with the authority to administer an oath or solemn declaration (commissioner of oaths, notary public, or lawyer) unless it was done by a translator who is a member in good standing of one of the provincial or territorial organizations of translators and interpreters of Canada - have the seal and signature of an official from the foreign country’s embassy, high commission, or consulate confirming it is a true translation - have the signature of a Chartered Professional Accountant (CPA) confirming it is a true translation - have a written statement indicating the profession and the signature of a teacher, professor, or a religious leader confirming it is a true translation
-
Доброго дня 🌞підкажіть , хто дітям продовжував візітор рекордс, як швидко вам прийшов лист про тимчасовий на час розгляду?я продовжила паспорт і подала , відповідно статус у дитини закінчиться 17 листопада,
-
Там особисті дані треба вказати як у канадійських документах ID . От їх достовірність нотаріус і перевірила по PR картці. А лише потім дала підписати.
-
Повинно бути все ок, тому що є роз'яснення на оф. сайті стосовно цього: www.kmu.gov.ua/news/pasporti-gromadyan-ukrayini-termin-diyi-yakih-zakinchivsya-u-period-voyennogo-stanu-zalishayutsya-chinnimi . Але якщо ви не зробили це до початку воєнного стану то думаю там інші правила діють.
-
Нотаріус має звірити що ви Маша, Катя , Вася …. все що ви вказували з вашим документом КАНАДІЙСЬКИМ ! так написано у формі. Не українським, не польським…. Нотаріус працює з документами
-
-
Доброго дня 🌞підкажіть , хто дітям продовжував візітор рекордс, як швидко вам прийшов лист про тимчасовий на час розгляду?я продовжила паспорт і подала , відповідно статус у дитини закінчиться 17 листопада,
-
Хто з таким стикався? Якщо робити паспорт в Європі чи можна його прислати поштою в Канаду? Або щоб довірена особа забрала його з посольства в Європі?
-
Пластики в мене один знайомий чекав місяців 6,все не хотів їм дзвонити..Після дзвінка 3-4 дня пластик був в нього 👍😅
-
Привіт) скажіть, будь ласка, що тут позначати? Я щось пропустила 🫣