PR CUAET
-
-
Доброго дня 🌞підкажіть , хто дітям продовжував візітор рекордс, як швидко вам прийшов лист про тимчасовий на час розгляду?я продовжила паспорт і подала , відповідно статус у дитини закінчиться 17 листопада,
-
Хто з таким стикався? Якщо робити паспорт в Європі чи можна його прислати поштою в Канаду? Або щоб довірена особа забрала його з посольства в Європі?
-
Пластики в мене один знайомий чекав місяців 6,все не хотів їм дзвонити..Після дзвінка 3-4 дня пластик був в нього 👍😅
-
Привіт) скажіть, будь ласка, що тут позначати? Я щось пропустила 🫣
-
В провінційній програмі LMIA не грає ролі
-
Це по ходу вже радісне очікування,якщо порівняти з самим початком як в мене,коли чекаєш що там вони вирішують
-
Нельзя доверенной особе. Сканирование пальца надо. До 12 лет детей паспорт может забрать кто угодно. При подаче на сам паспорт пишите заявлени у них что заберет тот-то. И всё ок.
-
Тут якось вже писали алгоритм на цей випадок. Якщо робити в дп документ то спочатку паспорт доставляють до них, потім дп документ тримає його в себе три місяці і якщо його за цей час не забирають то паспорт повертають назад в Україну. І вже звідти можно замовити доставку паспорту до консульства Канади. Випадків з довіреною особою не бачила. Хіба що батьки можуть забирати паспорти своїх неповнолітніх дітей.
-
?! Не поняла. Мне переводчик нужен очень недорогой. Просто пугает количество листов и цена 80$ и выше….
-
Дякую)
-
Тут ?☺️
-
Підкажіть чи можна внести зміни до цієї заявки АОС якщо вже відправила вчора. А сьогодні хочу добавити номер з ЕЕ. Дякую.