PR CUAET
-
Дякую
-
Так, звичайно. Я подавала документи за 4 дні до закінчення статусу, бо тільки отримали новий паспорт, новий візітор рекордс ми очікували 5 місяців, і потім ще місяць нову візу…. Весь цей час дитина відвідувала школу та гуртки без жодних питань. Єдине, страхування я їй подовжувала на основі свого ворк перміту.
-
Подскажите пожалуйста, как бы вы поступили. Есть TRP до 10 августа, который мешает продлить мне ворк пермит по куает на +3года. Думаю либо выехать и заехать, чтобы его аннулировать и потом податься на вп. Либо же податься в конце марта на вп и с учётом того, что мой вп заканчивается в августе и они рассматривают вп очень долго, то к августу трп просто истечёт. Спасибо, извиняюсь за много русских букв:)
-
Так в том і справа що тимчасово тільки і приїхали набагато менше А хто собі зробив і не приїхав думаю їх потім не будуть пускати або не давати ворк перміт не знаю але кажуть вже не дають в аеропорту
-
Чи потрібно здавати тест з англійської IELTS General Training особам старше 50 років. Чула, що ні, але не можу знайти підтвердження.
-
Так і багато є кращих умов для них вже з PR і вийде на вулицю більше ості я бачу індусів і мусульман 🤷♀️ Не приємно
-
именно поэтому я сказала, что нотариус предпочла пр карту, а не загран, тк пр карта это канадский документ, а паспорт выдан другим государством. вы с этим не согласились. любой другой канадский ID подошел бы. украинский загран тоже бы подошел, тк это ID, выданное государственным органом. t.me/prcuaet/1783/324319
-
Це коли ви подаєтеся на громадянство, то після 50-ти не треба здавати мовний тест і інші екзамени з історії і культури Канади