PR CUAET
-
Ну по поводу рассы я бы поспорил. Сейчас есть такая же программа для Израиля и Газы.
-
Мені здається вони не розуміють і не читають програми то що нам дали перміт і прийняли на цей час поки дії документи…а то що Сирійцям і Афганістан видавали PR просто то чомусь мовчать 🤷♀️ Особливо якщо вони канадці то легко можуть забрати рідних якщо дотримуватись вимогам програм спонсорства
-
Дуже дякую
-
Коли подаєтесь на ВП, то Ви можете легально в тому ж статусі знаходитись у Канаді до винесення рішення. Але так, краще до консультанта йти
-
можна. візьміть свідоцтво про одруження з собою. свідоцтво про народження дитини теж )
-
Shhh... quiet now. Muted Artem for 3 days. Reason: не погоджена реклама групи
-
/mute 3d не погоджена реклама групи
-
You are missing the following rights to use this command: CanDeleteMessages
-
Якщо чоловік зловить слот дитині чи може він передати їй а я буду йти подавати ?
-
Доброго дня Підскажіть будьласка як легалізувати шлюб в Укр посольстві ? Які потрібно подати документи ? Ми двоє українців , недавно отримали сертифікат про одруження у Канаді
-
Так
-
Уже і 2 січня пішло)
-
Подача на программу 02.01.2024, запрос на биометрию 02.10.2024
-
Не можна, якщо для особи старше 16 тільки особисто, і з дп документ теж вам правильно підказали
-
Кто-то получил сегодня eCOPR?
-
Привіт всім, хто буде на днях в посольстві в едмонтоні , напишіть мені будь ласка
-
Дякую!
-
Прикро що такі позови до суду зʼявляється…типу всі українці думають як отримати цей PR працюють питаються щось робити бо закінчиться документ то все їхати Нам так круто дали страхування і вʼїхати і працювати Але для інших країн теж дають і більше навіть…
-
Скажіть, будь ласка, що треба брати з собою в консульство, коли хочеш забрати свій новий паспорт?
-
Та й не дивно, що зʼявляються, бо просто можуть це робити. Чи буде це успішним? Я думаю, що ні)
12 Jan 2024, 17:45
276042/454227
11 minutes ago