PR CUAET
-
Дуже дякую
-
Якщо чоловік зловить слот дитині чи може він передати їй а я буду йти подавати ?
-
Доброго дня Підскажіть будьласка як легалізувати шлюб в Укр посольстві ? Які потрібно подати документи ? Ми двоє українців , недавно отримали сертифікат про одруження у Канаді
-
Кто-то получил сегодня eCOPR?
-
Привіт всім, хто буде на днях в посольстві в едмонтоні , напишіть мені будь ласка
-
Дякую!
-
Прикро що такі позови до суду зʼявляється…типу всі українці думають як отримати цей PR працюють питаються щось робити бо закінчиться документ то все їхати Нам так круто дали страхування і вʼїхати і працювати Але для інших країн теж дають і більше навіть…
-
Скажіть, будь ласка, що треба брати з собою в консульство, коли хочеш забрати свій новий паспорт?
-
Навеняка много подалось у кого или документов нет или по условиям не проходят в надежде что документы сделают и под условия со временем подойдут. Я думаю что еслиб можно было аплаеться только тем у кого документы ок. И по условиям проходят. Было-бы гораздо меньше. А теперь будет выборка выбирут у кого балов много а человек не смог документы собрать например не дал роботадатель декларацию. Но ему прислали предложение на номинацию. И условно говоря зависло место на 90 дней. А тот у кого все ок. Но балов маловато в пролёте. Как по мне не додумали они этот момент.
-
🤔На скріншоті ясно сказано надати також for each past position. А також create a separate file for each period of employment