PR CUAET
-
Скажіть, будь ласка, що треба брати з собою в консульство, коли хочеш забрати свій новий паспорт?
-
Навеняка много подалось у кого или документов нет или по условиям не проходят в надежде что документы сделают и под условия со временем подойдут. Я думаю что еслиб можно было аплаеться только тем у кого документы ок. И по условиям проходят. Было-бы гораздо меньше. А теперь будет выборка выбирут у кого балов много а человек не смог документы собрать например не дал роботадатель декларацию. Но ему прислали предложение на номинацию. И условно говоря зависло место на 90 дней. А тот у кого все ок. Но балов маловато в пролёте. Как по мне не додумали они этот момент.
-
🤔На скріншоті ясно сказано надати також for each past position. А також create a separate file for each period of employment
-
За сторінку, просто сторінка, в залежності від виду завірення перекладу, рахується як 1200 або 1800 знаків.
-
Так, якщо по колу перерахувати, то перекладач може зробити знижку за велику кількість документів
-
Ну це вже залежить від офіцера наскільки він лояльно відноситься. Але запит досить конкретний в даному випадку.
-
У члена ордена 30-35-40. За 20-25 треба дуже постаратися, щоб знайти 😊
-
Якщо за провінційною програмою йшли, то там також вказується, що вказати усі позиції у компанії, якій працюєш. Можливо це так само. Мені приходив референс і я відправляла тільки з роботи, на якій працюю і яку використовую для імміграції. Поки що все ок
-
Звісно, нотаріус або commissioner of oaths перевіряє особу людини, яка прийшла до нього і робить декларацію. Для цього їм підходить будь-який валідний ID. У нашому випадку достатньо було водійських прав для підтвердження особи. Сертифікат громадянства, PR карту чи Кан. паспорт не просили. Звісно, якщо ви показували картку PR для ідентифікації, у вас він перевірив саме її. Але це не означає, що всі мають носити до пр картки чи сертифікати про громадянство для підтвердження свого статусу.