PR CUAET
-
Так, якщо по колу перерахувати, то перекладач може зробити знижку за велику кількість документів
-
Ну це вже залежить від офіцера наскільки він лояльно відноситься. Але запит досить конкретний в даному випадку.
-
У члена ордена 30-35-40. За 20-25 треба дуже постаратися, щоб знайти 😊
-
Якщо за провінційною програмою йшли, то там також вказується, що вказати усі позиції у компанії, якій працюєш. Можливо це так само. Мені приходив референс і я відправляла тільки з роботи, на якій працюю і яку використовую для імміграції. Поки що все ок
-
Звісно, нотаріус або commissioner of oaths перевіряє особу людини, яка прийшла до нього і робить декларацію. Для цього їм підходить будь-який валідний ID. У нашому випадку достатньо було водійських прав для підтвердження особи. Сертифікат громадянства, PR карту чи Кан. паспорт не просили. Звісно, якщо ви показували картку PR для ідентифікації, у вас він перевірив саме її. Але це не означає, що всі мають носити до пр картки чи сертифікати про громадянство для підтвердження свого статусу.
-
Если Вы вчера слушали Богдану, то она сказала, что Альберта сделала этот пул по большей части для федерального правительства, чтобы показать количество желающих податься по провинциальным программам Альберты. Чтобы больше квот дали на след год. Так что может и на руку всем , что за 2 дня огромное кол-во аппликаций, а вот выбирать они будут все равно по своим критериям , мое мнение
-
Добрий день ! Скажіть будь ласка ті люди (чоловіки) які оновили свою інформацію у Резерв+ , у Генеральному Консульстві України за для продовження вашого паспорту, чи писали вам на звичайний номер телефону з проханням надіслати на пошту витяг з Резерв+ ? *коли мій тато продовжував паспорт він у Консульстві оновив свої дані у Резерв+ і надіслав все що просило Консульство на почту і вся інформація у них є ! (Дівчина яка була у Консульстві все затвердила та продовжила паспорт) *від Українського Консульства не надходило жодного імейлу на почту ! *номер з якого писали дзвонить по декілька разів на день
-
Так в Торонто