PR CUAET
-
В яке ви консульство зловили? Я 17 вересня подавала так дитину в Торонто. Випадково, коли ловила слот і оновлювала сторінку, замінюючи послугу, зловила для дорослого, замість дитини. Написала в консульство і відповіли, що можна без проблем прийти і нас приймуть. Напишіть також і якщо що, у вас буде письмовий доказ. Але прийняти мають.
-
Дякую
-
Коли сайти відомих компаній показують велику суму, а брокери менш відомих - суттєво меньшу, то це має сенс для мене.
-
Навряд чи вони могли б дозволити завантажувати всім документи, бо для цього треба величезний обʼєм памʼяті на сервері. Якщо аплікантів 10тис, то коли кожен вантажить по 10 документів це вже великий обсяг, який треба десь зберігати Як ми побачили по попереднім голодним іграм, з серверами у них проблеми, тому для них це не варіант 😅
-
Не стикалась ще з жодною людиною яка суттєво менше платить за страховку просто через брокера. У всіх все +- однаково в залежності перш за все від району, машини, статі, досвіду водія. Коли оформите страховку поділіться з усіма, трошки оживіть групу 🙂 В мене особисто $340 страховка, це нове авто 2024 року. Торонто. Td insurance