PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка якщо я у Ванкувері, то треба летіти в Торонто, щоб робити новий паспорт?
-
Не стикалась ще з жодною людиною яка суттєво менше платить за страховку просто через брокера. У всіх все +- однаково в залежності перш за все від району, машини, статі, досвіду водія. Коли оформите страховку поділіться з усіма, трошки оживіть групу 🙂 В мене особисто $340 страховка, це нове авто 2024 року. Торонто. Td insurance
-
Підскажіть які відгуки в Desjardins страхової . Як вони працюють якщо сталася аварія?
-
ого разбег
-
Підкажіть будь ласка, якщо я зловила слот на дитину 5 років, чи може чоловік завести документи?
-
Ну то передзвоніть у консульство ,або ж надішліть їм на пошту . В повідомленні ж вказано на пошту консульства ,вона ж є на офіційному сайті .
-
Добрый день , кто может знает что это за документы и кому и как их нужно заполнять? Я ничего не понимаю вообще! Спасибо за помощь!
-
вибачте, а в Україні не підкажете хто це може перекласти за 200 гривень? чи в цілому хто може це зробити так щоб воно рахувалось, нотаріус, якась компанія з оф перекладами?
-
Люди добрі підкажіть,14 жовтня буде консульство працювать?Бо це ж ніби вихідний,а в мене слот на 14.10
-
В Едмонтон .Але у Ванкувері буде виїзне консульство 26-27 жовтня ,зайдіть в фейсбук на сторінку консульства ,почитайте ,що потрібно робити
-
В Канаді 14 жовтня вихідний цього року
-
Це так , але теж не відповісти вони не зможуть цікаво що буде відповідати суд чи хто там це робить
-
14 жовтня не вихідний ,так як свято Покрови і День Захисника тепер 1 жовтня
-
Я учора подивилася ціни на федеральному етапі, так настрій пропав 😅
-
Я зазвичай роблю у Олександри Агранович. Пишу їй лист з документами, вона присилає вартість і я роблю інтерак a.agranovich@videotron.ca Переклад робить дуже швидко, зазвичай, швидше власного естімейту. Вона живи чи в Лонгьой, чи в Бросадрі (я не памʼятаю), тому щоб не їхати, то я замовляю звичайним листом документи, це 5 доларів. Ну і електроні версії, звісно, вона відразу скидає.
-
В файлах чата 2й документ. Почитайте чат по поиску слова «декларация». Заполняет и подписывает работодатель
-
Доброго дня! Хтось може порекомендувати юриста в Едмонтоні, бажано укр-рос. мовного, але не критично.
-
В гуглі написано-День подяки,графік роботи може бути змінений
-
Ого яка різниця, шось у мене сумніви виникають щодо об'єктивності оцінювання цього тесту((((
-
В когось є слот на 14 жовтня-Торонто?
12 Jan 2024, 17:45
276111/458941
4 minutes ago