PR CUAET
-
Не стикалась ще з жодною людиною яка суттєво менше платить за страховку просто через брокера. У всіх все +- однаково в залежності перш за все від району, машини, статі, досвіду водія. Коли оформите страховку поділіться з усіма, трошки оживіть групу 🙂 В мене особисто $340 страховка, це нове авто 2024 року. Торонто. Td insurance
-
Це так , але теж не відповісти вони не зможуть цікаво що буде відповідати суд чи хто там це робить
-
Я учора подивилася ціни на федеральному етапі, так настрій пропав 😅
-
Я зазвичай роблю у Олександри Агранович. Пишу їй лист з документами, вона присилає вартість і я роблю інтерак [email protected] Переклад робить дуже швидко, зазвичай, швидше власного естімейту. Вона живи чи в Лонгьой, чи в Бросадрі (я не памʼятаю), тому щоб не їхати, то я замовляю звичайним листом документи, це 5 доларів. Ну і електроні версії, звісно, вона відразу скидає.
-
5-річне авто, G-full 1 місяць, але багато років досвіду в правах до Канади. Economical: 270 cad/month (tenant insurance incl) Питання в тому, що відомі страхові (або брокери, що з ними працюють) пропонували 500+ на місяць, т.я. не хочуть враховувати стаж «до Канади»