PR CUAET
-
Це так , але теж не відповісти вони не зможуть цікаво що буде відповідати суд чи хто там це робить
-
Я учора подивилася ціни на федеральному етапі, так настрій пропав 😅
-
Я зазвичай роблю у Олександри Агранович. Пишу їй лист з документами, вона присилає вартість і я роблю інтерак [email protected] Переклад робить дуже швидко, зазвичай, швидше власного естімейту. Вона живи чи в Лонгьой, чи в Бросадрі (я не памʼятаю), тому щоб не їхати, то я замовляю звичайним листом документи, це 5 доларів. Ну і електроні версії, звісно, вона відразу скидає.
-
5-річне авто, G-full 1 місяць, але багато років досвіду в правах до Канади. Economical: 270 cad/month (tenant insurance incl) Питання в тому, що відомі страхові (або брокери, що з ними працюють) пропонували 500+ на місяць, т.я. не хочуть враховувати стаж «до Канади»
-
✨ Привіт-привіт! 👋 Хочеш покращити свою англійську? 🔥 ДОЛУЧАЙСЯ ДО НАШОГО БЕЗКОШТОВНОГО ВЕБІНАРУ та дізнайся все про умовні речення в англійській мові! Це важлива і корисна тема, яку ти точно будеш використовувати щодня! 💡 Мене звати Саша, і я обожнюю викладати англійську та французьку мови! 🌍 Майже два роки тому я заснувала свою школу іноземних мов, де наша команда допомагає з вивченням англійської, французької та з підготовкою до CELPIP 🇨🇦✨ Що буде на вебінарі? ✔️ Детальний розбір усіх типів умовних речень; ✔️ Практичні вправи для закріплення знань; ✔️ Бонус – домашнє завдання, щоб ти відточив свої навички! 📝 Коли? 🗓 Вебінар відбудеться цього четверга о 18:00 за часом Вінніпега! 🕕 Не забудь перевірити свій локальний час, щоб не пропустити! ⏰ Ми зустрінемося в Zoom, і це буде неймовірно цікаво та корисно! 🎉 Не пропусти свій шанс прокачати англійську! Записуйся прямо зараз за посиланням 👉 t.me/el_language_bot?start=w30482701 Чекаю на тебе! 🚀