PR CUAET
-
Хто подавав на продовження WP: скільки чекали на рішення після зарахування біометрії?
-
Вітаю громадо!!! У мене апдейт!!! 🥳🥳🥳 Анкета сабміт 14 листопада 2023 Біометрія 15 січня 2024 Лист про виправлення форми 5406 27 вересня 2024 на який я одразу відповіла, що форму давно виправила і завантажила через веб форму,але скинула листом ще раз на всяк випадок Сьогодні 2 жовтня 2024 Еліжебіліті імейл, з проханням добавити доки. Ще не передивитись які саме. Тільки що лист отримала. Їду до дому в автобусі довольна як слон!!!! В анкеті я одна. Родич мій рідний син. 🙏🙏🙏😅
-
Так напрямую не скажешь, надо Ваши данные изучать, анализировать, просчитать баллы - от этого будет видно, что может подойти конкретно Вам
-
Краще оригінальне, бо хтозна, що в дублікаті отримаєте. Наприклад, ми робили дублікат свідоцтва, втраченого десь у 2022. Населеного пункту, де людина народилась, вже давно нема, то в дублікаті поставили прочерки на все місце народження, включно з областю і країною 🤯. Тепер ось живемо з цим. Довелося написати ЛОЕ про цей дублікат, бо інформація про місце народження тепер відсутня і не відповідає тій, що подавали в кількох заявках раніше. Також, у людини не було батька в старому свідоцтві, але було вказане по-батькові. По нових правилах, по-батькові в таких випадках більше не пишуть, і відповідно в дублікаті ще один прочерк. Тепер людина має по-батькові лише в укр паспорті. Добре, що хоч IRCC наші по-батькові не цікаві.
-
2 дні
-
Поняла, спасибо. Если нет возможности доказать minimum 2 years of full time work experience at NOC TEER 0,1,2,3. Тогда нет смысла принимать сейчас предложение на менеджмент позицию? А лучше идти на Хостес, если до этого был опыт Хостес и подаваться через Semi-Skilled? Спасибо 🙏
-
Кто получил, за какую дату был portal 2?
-
Так, coverage обирав співставний з тими, хто дорожче. Питання в попередньому досвіді.
-
Понял, спасибо большое!