PR CUAET
-
Можете подивитись Alberta Tech Pathway, або просто EE
-
дзвонили чи писали куди і що робили чи саме зважилося?
-
Дякую
-
Ми поки що не піймали слот, але може так статися що йому вже буде 18 коли ми піймаємо і паспорт буде готовий. Чи будуть якісь дані у резерв + якщо він не стоїть на військовому обліку? І що робити якщо ні?
-
постоянно. телефон ircc в свободном доступе
-
очень цикавая ситуация. тк вам вп положен по факту наличия укр гражданства и наличия действующего паспорта. но я уже ничему не удивляюсь.
-
а в банке проверяют sin, хотя он не обязателен для получения карты. и если сказать, нет, то они скажут, ну ок и будут оформлять без sin. когда кто-то что-то просит это не означает, что это является обязательным.
-
Моя подруга робила фото сама вдома,там розписано як правильно зробити фото. І дали wp
-
У меня. Но мы подавались в июне. Написано 25 июля тоже выготовдено, но не доставлено.
-
Ottawa (kids): Available slots on: 2024-11-07
-
-
я нет. мне виза не нужна. но по всем визовым анкетам, которые имеют ко мне отношение, я делаю именно так. также делают те, кто спрашивает то, что спрашиваете вы и потом звонят и узнают офис рассмотрения
-
Подскажите пожалуйста, есть какой-то результат по вп в итоге?
-
-
А не підкажете скільки треба платити щоб продовжити?
-
Дуже дякую
-
Ванкувер виїздна сесія консульства. Вже всі місця заброньовані на подачу і нотаріальні дії. Єдине що ще доступно, це отримання виготовленого паспорту, якщо він доставлений до консульства.
-
Там такого не пише . Платно .
-
Дякую за відповіді
-
вы постоянно подаете на визу ?😱
12 Jan 2024, 17:45
276198/451538
2 minutes ago