PR CUAET
-
Дякую за попередні відповіді. "Рятуйте ще по сумі" На питання "Доступні кошти для мого перебування". Так як це заявка на 4-річну дитину, то я обираю, що витрати будуть нести батьки. Але, все одно треба вписати суму в перше питання Як мені це вирахувати і що писати? Якщо накопичень немає. Є лише регулярна заробітна плата. Дякую
-
Дякую. Буду шукати
-
Дякую, та якк мені на 2-3 роки на перед це вирахувати. Це не можливо. Я ж не знаю на перед всі з.п. То це не є правда. То буде лише моя фантазія. Я цю строчку про суму мабуть не буду заповнювати взагалі. До українців цієї вимоги на сайті IRCC немає, на скільки я знаю.
-
Кабмін визначив порядок отримання паспортів за кордоном чоловіками, стосовно яких відсутні дані в Реєстрі «Оберіг» / Публікації / Судово-юридична газета sud.ua/uk/news/publication/308569-kabmin-opredelil-poryadok-polucheniya-pasportov-za-rubezhom-muzhchinami-po-kotorym-otsutstvuyut-dannye-v-reestre-obereg
-
Можна викинути слова "of" та "in"?
-
Це я знаю. Я так і буду робити. Питання про заповнення безпосередньо інформації, де запитуть, яку суму буде мати з собою людина (означає, що на весь бажаний час перебування в Канаді, який вказую)