PR CUAET
-
Дуже корисний подкаст про останні новини по Гуманітарній програмі та прогнози щодо економічної імміграції. youtu.be/qhfuxiBnkvM?si=UdvQbdVLWvCmKtTi #підкаст #реклама
-
Думаєте ще можуть бути слоти ?
-
Скажіть будь ласка, а як ви бачите, які дати активні, чи натискаєте на яку вам потрібно, вони не підсвічуються іншим кольором?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка. Подаю заявку на продовження WP в новий паспорт, мед екзему більше року, потрібно проходити новий?
-
Всім доброго вечора. Будь ласка, порадьте як. Одна зловити слот? Я другий місяць заходжу в зазначений день та час але не висвічується вільних місць. Дякую
-
Ні. Нажаль це теж саме, що і самому чоловіку податися на паспорт. Нам спочатку сказали що можно так, ми купили білети, потім сказали що не приймуть, та ми втратили купу грошей на квітках потім щоб дружина поїхала.
-
Дайте емейл будь ласка
-
Я це не бачила прям щоб було написано раніше перед подачею
-
Так вся эта информация и ранее была размещена на сайте AAIP
-
Ні тільки перший раз побачила Це весело звісно , просто супер 👍🤷♀️
-
За два тижні
-
Дякую! Це в мене 23-й почався. Очікую бали 1 листопада
-
Оо начали за за Январь заявки рассматривать. Движение идет)
-
Єдмонтон на суботу чи я помилився?
-
Скажіть будь ласка час та дату, коли будуть слоти Оттава та Торонто?)
-
Вверху, первое закрепленное.
-
Автоматично, мало б на початку 24 нарахуватися
-
Які слоти всі чекають ? Куди ?
-
@marianna_petrova Ви все знаєте) підкажіть а бали за 2-й рік нараховують автоматично чи треба щось робити? І чи нарахуються вони на початку 24 місяця чи в кінці?
-
Эта информация ранее была размещена на главной странице AAIP, сейчас они изменили ее
12 Jan 2024, 17:45
276429/474652
7 days ago