PR CUAET
-
так
-
Дуже дякую адмінам групи.
-
у мене Дiя не считуе паспорт,, що робити? Дякую за пораду
-
Наш тайм лайн. Сім'я двоє дорослих, двоє дітей. PNP non EE. 21.02 Подача на провінційний рівень. 26.02 Отримали номінацію. 27.02 Подалися на федеральний рівень. 13.06 Отримали AOR. Біл на біометрію. 18.06 Оплата біометрії. 24.06 Дозапит форми, запрос медицини для дітей. 02.07 Здали медицину. 05.07 Підтягнулася медицина. 18.07 Здача біометрії. 12.08 Дозапит мілітарі. 23.08 Відправили мілітарі. 04.09 FD 04.09 portal 1 05.09 portal 2 06.09 Ecopr
-
Також :(
-
Я вам сочувствую 🫂
-
Треба забирати самостійно
-
Повідомлення надіслано у [приватні повідомлення бота]
-
Якщо ще не отримана картка, то просто особа покаже e-copr і все буде норм (у мене саме так було). А якщо ще не має e-copr, то у людини ще не має статусу PR і подання на підпис цієї форми є обманом з самого початку.
-
Так, потрібно. В Іспанії під час аренди авто одного разу просили показати IDP в додаток до онтарійських прав. І завжди наголошують їх мати для поліції у випадку контролю. Той IDP в Онтаріо видає CAA строком на 1 рік за $30. Знайомий, до речі, повернувся в Польщу, хотів з альбертськими правами в Убер іти. Не взяли без IDP. Можливо є винятки (як от Квебек - Бельгія), але я б уточнив. Бо деякі компанії з оренди авто навіть не подивляться на IDP. А от поліцейський їх точно захоче побачити.
-
Зловила дитині на суботу
-
ecopr не есть ID документ. для подписания формы нужен ID. а подтверждать статус пр/гражданина для декларации НЕ нужно. у вас могут просить все, что угодно, но это не означает, что это обязательно и необходимо для проведения процедуры на счет обмана: за инфо в декларации отвечаете вы и только вы. нотариус только фиксирует подлинность подписи