PR CUAET
-
Так. Можна. Зробіть електронний цифровий підпис через свій банк, дуже зручно. Всі родичі зможуть залогінитися під Вашим ім'ям
-
Треба робити з компа. У пошуку IRCC знайшла потрібну форму завантадила на робочій стіл, заповнила, підписала електронно( робила у WORLD) зберегла знов вже підписану. Тоді на сайті IRCC у пошуку знайшла добавити або виправити доки. Далі по інструкціі і все.
-
Всім привіт, маю наступне питання можливо хтось вже це проходив і володіє інформацією. В Statutory Declaration form 0191 який потрібен підпис? Електронний чи фізичний від руки і чи є це важливим? Дякую
-
Таке ще питання. Оплачувати можна лише за розгляд, десь 1200дол., а за біометрику і отримання PR (якщо звісно погодять) згодом? По тексту пише що начебто в першу чергу необхідно платити за розгляд
-
Від Альберти автоматично зʼявились після того як подалась на child benefits
-
Доброго вечора,підкажіть,чи може школа відмовити дитині в навчанні на основі закінчення терміну візи visitors record ?я сподіваюсь встигнути продовжити свій work permit а потім дитині,боюсь не встигнути,роблю все по строкам вказаним ?так довго все проходить ((((
-
У закріплених повідомленнях є навіть відео. Перегляньте. Моя порада, якщо є змога, то хай хтось ловить слот в Торонто, а хтось в Оттаву одночасно. В Оттаву слот спіймати легше
-
Дякую за відповідь. Я тільки не зрозумів як зробити електронний підпис. Чи можна як варіант заповнити форму, роздрукувати, підписати ручкою, потім відсканувати та відправити до IRCC?
-
Ми дзвонили в CRA разів 4, їм все одно чогось не вистачало. Це заняло місяці 3 поки вони все ж таки одобрили😄 Не переживайте, вам все потім однією сумою виплатять за попередні періоди.
-
На жаль, після подачі EE аплікації не має можливості відкрити інформацію, система покаже тільки чекліст з документами. Перед подачею потрібно робити скріншоти файлу. Після- єдиний варіант- запросити ATIP з копією файлу
-
Тогда уже 11800)))