Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Olena Baranovska
    wrote on last edited by
    Ні в якому разі не відмовлять. По вашому дитина може навчатись спокійно. Я уточнювала в школі. В мене подібна ситуація. Але я перміт вже отримала. Дітям чекаємо 4міс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna Kovalska
    wrote on last edited by
    І це правильно, тому що це оригінали. До Дублікатів можуть виникати купа питань, мені перекладач пояснював, що за кордон краще навіть слово ДУБЛІКАТ вони не перекладають, тому що тут купа питань потім до документів виникає. В Україні дублікат має таку саме юридичну силу, як і оригінал, а тут ні, є якась суттєва різниця, здається тут Дублікат сприймають за КОПІЯ . І думають що це був переклад з копії , а не з оригіналу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    В ней нельзя пропускать никого из перечисленных там родственников, не зависимо от возраста, гражданства, статуса и от всех браков. Она делается на основного апликанта и на каждого кто в кейсе 18+ и соответственно не гражданин/ резидент. Типично неправильно понимают требования к заполнению (тонкости формулировки и перевода) и не вносят детей до 18 лет или родственников с гражданством/ пиар. Это делать нельзя, все должны быть указаны в 5406.
    1 Reply Last reply
    0
  • t280580219T Offline
    t280580219T Offline
    Tuner_13
    wrote on last edited by
    А если людина яка завiряе - попросит подтвердить Комон ло? То нужно все справки за 12 месяцев с собой брать ?))
    1 Reply Last reply
    0
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    www.pravolaw.ca/booking-calendar/online-notary-services?referral=service_list_widget&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1DGixzvRPge0PC0xouIZN4gu9WARwGml0N8cZcJ0O22RBlvDx03D2WRG0_aem_wi34WZ2ovxCys9lrp4Kj3A
    1 Reply Last reply
    0
  • t641165039T Offline
    t641165039T Offline
    Andriy Kurylo
    wrote on last edited by
    скажіть будь ласка, щоб я не заплутався в юридичних термінах. Подаю на PR, у мене одна довідка про несудимість яку я завантажив ще в травні з ДІЇ, інша довідка яку я завантажив уього тижня. В цій новішій довідці додані слова "Не підлягає проставленню апостиля та консульській легалізації" Що це означає? Ніби навпаки не потрібно легалізовувати в консульстві, але я в інтернеті прочитав іншу думку: "Тобто, виглядає так, що чоловіки, які не є на обліку не можуть просто як колись видрукувати витяг із Дії, перекласти його і використати". Я заплутався. Яку довідку подавати, порадьте будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Карпентерам не є обовязкова ліцензія. Тому я б звернувся до апрентісшіп борду щоб отримати лист ghj те що ви маєте допуск до роботи в Альберті. Це займе пару місяців, але з цим я думаю можна буде отримати 10 балів (це поки що тільки припущення)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Можна звичайне
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    відкритий дозвіл це 255 ТРП + дозвіл під NHG це десь 477 з копійками (уточняйте на сайті)
    1 Reply Last reply
    0
  • t280580219T Offline
    t280580219T Offline
    Tuner_13
    wrote on last edited by
    http://www.gotlaw.ca
    1 Reply Last reply
    0
  • t641165039T Offline
    t641165039T Offline
    Andriy Kurylo
    wrote on last edited by
    скажіть будь ласка, щоб я не заплутався в юридичних термінах. Подаю на PR, у мене одна довідка про несудимість яку я завантажив ще в травні з ДІЇ, інша довідка яку я завантажив уього тижня. В цій новішій довідці додані слова "Не підлягає проставленню апостиля та консульській легалізації" Що це означає? Ніби навпаки не потрібно легалізовувати в консульстві, але я в інтернеті прочитав іншу думку: "Тобто, виглядає так, що чоловіки, які не є на обліку не можуть просто як колись видрукувати витяг із Дії, перекласти його і використати". Я заплутався. Яку довідку подавати, порадьте будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлія Берестова
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка хтось може знає україномовно нотаріуса в Оттаві чи Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • t763749523T Offline
    t763749523T Offline
    Оленка
    wrote on last edited by
    Ту що замовили скоріше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ні звернутися до них за документом, який буде підтверджувати що у вас є право професійно бути карпентером в Альберті. Так як ліцензія не обовязково, досвіду мало б бути достатньо. Саму процедуру уточняйте в апрентісшіп борд
    1 Reply Last reply
    0
  • t493054430T Offline
    t493054430T Offline
    Kristina Mandzjuk
    wrote on last edited by
    Чи ми сюди тицяємо?
    1 Reply Last reply
    0
  • t763749523T Offline
    t763749523T Offline
    Оленка
    wrote on last edited by
    Дуже дякую,Вам!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Скажіть чи можна заявки одну за одною подати одному сину на стаді перміт Потім заповнити на іншого і також подати ? За один вечір
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    По безпеці на жаль не скажу. Тут будже залежати що саме робить, і де. Треба дивитися. Зховсім не завжди це буде додавати питання, хоча звісно може
    1 Reply Last reply
    0
  • t283044775T Offline
    t283044775T Offline
    Konstantin Mazur
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь. Уточню…. Що таке ghj? Google не хоче підказувать 😅 Ви маєте на увазі, вступити в школу на перший рік і це дасть можливість отримати 10 екстра балів (можливо) ? Ще раз дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Скажіть чи можна заявки одну за одною подати одному сину на стаді перміт Потім заповнити на іншого і також подати ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags