PR CUAET
-
скажіть будь ласка, щоб я не заплутався в юридичних термінах. Подаю на PR, у мене одна довідка про несудимість яку я завантажив ще в травні з ДІЇ, інша довідка яку я завантажив уього тижня. В цій новішій довідці додані слова "Не підлягає проставленню апостиля та консульській легалізації" Що це означає? Ніби навпаки не потрібно легалізовувати в консульстві, але я в інтернеті прочитав іншу думку: "Тобто, виглядає так, що чоловіки, які не є на обліку не можуть просто як колись видрукувати витяг із Дії, перекласти його і використати". Я заплутався. Яку довідку подавати, порадьте будь ласка
-
Карпентерам не є обовязкова ліцензія. Тому я б звернувся до апрентісшіп борду щоб отримати лист ghj те що ви маєте допуск до роботи в Альберті. Це займе пару місяців, але з цим я думаю можна буде отримати 10 балів (це поки що тільки припущення)
-
Можна звичайне
-
відкритий дозвіл це 255 ТРП + дозвіл під NHG це десь 477 з копійками (уточняйте на сайті)
-
http://www.gotlaw.ca
-
скажіть будь ласка, щоб я не заплутався в юридичних термінах. Подаю на PR, у мене одна довідка про несудимість яку я завантажив ще в травні з ДІЇ, інша довідка яку я завантажив уього тижня. В цій новішій довідці додані слова "Не підлягає проставленню апостиля та консульській легалізації" Що це означає? Ніби навпаки не потрібно легалізовувати в консульстві, але я в інтернеті прочитав іншу думку: "Тобто, виглядає так, що чоловіки, які не є на обліку не можуть просто як колись видрукувати витяг із Дії, перекласти його і використати". Я заплутався. Яку довідку подавати, порадьте будь ласка
-
Підкажіть будь ласка хтось може знає україномовно нотаріуса в Оттаві чи Торонто
-
Ту що замовили скоріше
-
Ні звернутися до них за документом, який буде підтверджувати що у вас є право професійно бути карпентером в Альберті. Так як ліцензія не обовязково, досвіду мало б бути достатньо. Саму процедуру уточняйте в апрентісшіп борд
-
Чи ми сюди тицяємо?
-
Дуже дякую,Вам!
-
Скажіть чи можна заявки одну за одною подати одному сину на стаді перміт Потім заповнити на іншого і також подати ? За один вечір
-
По безпеці на жаль не скажу. Тут будже залежати що саме робить, і де. Треба дивитися. Зховсім не завжди це буде додавати питання, хоча звісно може
-
Дякую за відповідь. Уточню…. Що таке ghj? Google не хоче підказувать 😅 Ви маєте на увазі, вступити в школу на перший рік і це дасть можливість отримати 10 екстра балів (можливо) ? Ще раз дякую
-
Скажіть чи можна заявки одну за одною подати одному сину на стаді перміт Потім заповнити на іншого і також подати ?
-
Остап, величезне дякую за вашу відповідь!
-
Це зрозуміло Але якщо в процесі ? Подача аплікації зараза ,якщо встигну отримати ПР до старту навчання ?
-
Те що не вказали це не проблема, у вас немає вимоги про це повідомляти. Що можете візьміть від роботодавця, що не можете нехай напише сам і підпише. Просто уважно виконайте те що просять, і зазвичай цього буде достатньо.
-
Ось сюди особисто зверталися. Професіонали високого рівня!
-
Дякую 🙏🏼
12 Jan 2024, 17:45
276617/466914
3 minutes ago