PR CUAET
-
Скажіть чи можна заявки одну за одною подати одному сину на стаді перміт Потім заповнити на іншого і також подати ? За один вечір
-
По безпеці на жаль не скажу. Тут будже залежати що саме робить, і де. Треба дивитися. Зховсім не завжди це буде додавати питання, хоча звісно може
-
Дякую за відповідь. Уточню…. Що таке ghj? Google не хоче підказувать 😅 Ви маєте на увазі, вступити в школу на перший рік і це дасть можливість отримати 10 екстра балів (можливо) ? Ще раз дякую
-
Скажіть чи можна заявки одну за одною подати одному сину на стаді перміт Потім заповнити на іншого і також подати ?
-
Остап, величезне дякую за вашу відповідь!
-
Це зрозуміло Але якщо в процесі ? Подача аплікації зараза ,якщо встигну отримати ПР до старту навчання ?
-
Те що не вказали це не проблема, у вас немає вимоги про це повідомляти. Що можете візьміть від роботодавця, що не можете нехай напише сам і підпише. Просто уважно виконайте те що просять, і зазвичай цього буде достатньо.
-
Ось сюди особисто зверталися. Професіонали високого рівня!
-
Дякую 🙏🏼
-
Все просто - у вас або є ПР або немає - якщо є то можна за доместік цінами, якщо ПР немає - то ні.
-
Так, форма 5409 нотаріально. Ну і докази стосунків і співпроживання більше року
-
Люди добрі на яку із двох останніх тицяти??? Якщо я працюю в rail cars construction? Точно знаю шо рурал не моє. А із цих двох крайніх куда ми куаетчики клікаємо? Всім вдячна за допомогу
-
также, нужно подтвердить украинских родственников тоже. а вдруг они не ваши, и не украинцы совсем. их же фио указаны в декларации. нужно обязательно их паспорта оригиналы с собой иметь, а лучше с собой привести к нотариусу
-
Так нормально,Ви заявку подаете онлайн вони вам пришлють суму яку потрібно сплатити і тоді вони зараховують
-
Дякую
-
а в чому відміність?
-
Велике дякую!
-
Сюда
-
Так я знаю що є такі випадки,але невідомо чому так(
-
Кажуть що вона не підходить ,але це ще не перевірено 100% На попередній була печатка ,на цій немає
12 Jan 2024, 17:45
276628/468346
2 minutes ago