PR CUAET
-
Это сайт колледжа. Я в шоке от самой себя, насколько можно не понимать положение вещей. Огромное спасибо ❤️
-
Так
-
Дякую ) Так само типу як GST і кліматичні у квартал ?
-
На сайті кожного навчального закладу є інформація (зазвичай однакова у всіх) про International Fee Exemption. Там має бути щось типу якщо ваша заявка approved in principle, то можна вже просити доместік вартість навчання. А ось скрін з глосарію з оф сайту. Я так розумію що eligibility pass і є цим підтвердженням
-
Треба дивитись інформацію на сайтах учбових закладів, кого вони вважають особами, які мають право на оплату як для місцевих. Зберегала собі повідомлення з цієї групи, зараз поділюсь
-
Скажіть будь ласка а на один акаунт можна два слоти забронювати на дитячі? Хочу знайомій допомогти спіймати слот чи можу я для неї це зробити і віддати її потім чи ні ? Дякую
-
А як люди роблять коли в них 2-3 дітей ? Цікаво просто ну і коли немає батька акаунта 🤷♀️😅 дивну систему зробили
-
Зрозуміла , дякую
-
приєднуюсь до питання як закрити Sole Proprietor ?
-
@OstapBosak порадьте будь ласка, який NOC найкраще обрати, щоб стаж був неперервний? На кожній попередній позиції обовʼязки були подібні.
-
Блін, де ж ви таких забудовників знайшли)) за 2 копійки, коли ціни в тисячах доларів за метр були останні років з 15