PR CUAET
-
Дякую Інна 🙏 а який наступний був етап ? Дозапит?
-
Подавалися самостійно, без жодної консультації з імміграційними консультантами. Дякуючи цій групі 🤗 знаходили 99% відповідей на свої запитання!
-
Допишіть будь ласка яка саме провінція Дякуємо
-
Вона є, пише ту дату коли здача була і коли вона закінчиться (2034 рік). Але цікаво скільки чекати до наступного етапу.
-
Скажіть, будь ласка, якщо референс летер має бути свіжий (не пізніше 3 місяців), то яка дата має бути на джоб офер саме для AOS коли прийняли на роботу (більше року назад) чи також свіжа (не пізніше 3 місяців)? Дякую)
-
Підскажіть будь ласка що робити в такій ситуації Я заходила в Cra акаунт через партнери банк , а зараз маю інший банк і не можу ніяк зайти
-
Закриття статусу "self-employed" 1. Припиніть бізнес-операції: Переконайтеся, що ви більше не проводите жодних бізнес-операцій та не надаєте послуги. 2. Сплатіть всі податки: Переконайтеся, що всі податки, пов’язані з вашим бізнесом (наприклад, податки на прибуток, GST/HST), сплачені. Це важливо для уникнення боргів перед CRA. 3. Закрийте бізнес-номер (BN): Якщо у вас є бізнес-номер, вам потрібно буде закрити його. Для цього заповніть форму RC145 (Request to Close Business Number) і надішліть її до CRA. 4. Підготуйте фінансові звіти: Підготуйте фінансові звіти за останній рік діяльності вашого бізнесу, щоб мати чітке уявлення про доходи та витрати. 5. Зберігайте документацію: Зберігайте всі документи, пов'язані з вашим бізнесом, принаймні на 6 років після закриття для можливих перевірок.
-
Спеціально перевірила й зробила собі довідку у дії, усе написано так само, як у Вас, тож тут немає привʼязки до чоловіків)) але, що це означає, 🤷♀️ не знаю…