PR CUAET
-
Скажіть, будь ласка, якщо референс летер має бути свіжий (не пізніше 3 місяців), то яка дата має бути на джоб офер саме для AOS коли прийняли на роботу (більше року назад) чи також свіжа (не пізніше 3 місяців)? Дякую)
-
Підскажіть будь ласка що робити в такій ситуації Я заходила в Cra акаунт через партнери банк , а зараз маю інший банк і не можу ніяк зайти
-
Закриття статусу "self-employed" 1. Припиніть бізнес-операції: Переконайтеся, що ви більше не проводите жодних бізнес-операцій та не надаєте послуги. 2. Сплатіть всі податки: Переконайтеся, що всі податки, пов’язані з вашим бізнесом (наприклад, податки на прибуток, GST/HST), сплачені. Це важливо для уникнення боргів перед CRA. 3. Закрийте бізнес-номер (BN): Якщо у вас є бізнес-номер, вам потрібно буде закрити його. Для цього заповніть форму RC145 (Request to Close Business Number) і надішліть її до CRA. 4. Підготуйте фінансові звіти: Підготуйте фінансові звіти за останній рік діяльності вашого бізнесу, щоб мати чітке уявлення про доходи та витрати. 5. Зберігайте документацію: Зберігайте всі документи, пов'язані з вашим бізнесом, принаймні на 6 років після закриття для можливих перевірок.
-
Спеціально перевірила й зробила собі довідку у дії, усе написано так само, як у Вас, тож тут немає привʼязки до чоловіків)) але, що це означає, 🤷♀️ не знаю…
-
Ось інформація з офіційного сайту: Змініть параметри входу Ви завжди повинні входити в службу входу в CRA за допомогою параметра, який ви зареєстрували. Якщо ви зареєструвалися в партнера з входу та хочете змінити параметри входу, ви можете зв’язатися з нами, щоб відкликати ваші облікові дані, щоб замість цього ви могли зареєструватися з ідентифікатором користувача та паролем CRA. Змініть партнера по входу Ви можете змінити свого партнера з входу, якщо все ще маєте доступ до служби входу. Виберіть службу входу Виберіть Партнер для входу Виберіть «Змінити мого партнера для входу» у верхній частині екрана Дотримуйтесь інструкцій
-
Додаткове консульське обслуговування в суботу 5 жовтня 2024 року Шановні громадяни, З метою задоволення значного попиту серед громадян України щодо виготовлення паспортів, ГКУ в Едмонтоні проведе додаткове консульське обслуговування в наступну суботу 5 жовтня 2024 року, Слоти для бронювання будуть відкриті завтра 3.10.24 з 18.00, Просимо звернути увагу, що прийом буде здійснюватися лише з питань виготовлення паспортів і лише за попереднім записом в черзі (1 слот-1 паспорт). Інші консульські дії виконуватися не будуть.