PR CUAET
-
Получили пермиты на три года,подача 14 марта,27 сентября леттер,вчера продлили!Парная заявка
-
Разом - спочатку скан, на наступній сторінці переклад
-
разом в одному файлі оригінал+переклад
-
Потрібно разом
-
У Канаді є закон, що не можуть вислати людину в країну, в якій іде війна.
-
Скан документів прикріпляти разом з перекладом вже? Чи документи окремо, переклад окремо?
-
Есть, я вам выше уже отвечала.
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, по додаванню евалюації диплому. У дипломі бакалавра вказано 2 роки 10 місяців бо після коледжу, але WES вказав у Canadian Equivalency “Bachelor's degree (4 years). У профілі де графа «Complete/full academic years” потрібно ставити те, що у звіті WES, тобто 4 роки?
-
У мене спочатку переклад потім скан в одному файлі, це Ок?
-
Депортувати не можуть. Але і wp просто так не видадуть.
-
Добрый ранок. Хто був у Торонто? Треба с собою фото брати чи там зроблять? І як з оплатою? Там платити чи заздалегідь? 🙏
-
Дякую 🙏🏻
-
Когда это было?
-
Так, в розділі «Complete/full academic years» ви повинні вказати те, що вказано у звіті WES, тобто 4 роки
-
Я, не увидела. Спасибо. Значит мы не одни ..
-
не думаю що це грає роль
-
Спасибо, будем надеяться .
-
Ошибаетесь. Там только для многодетных и инвалидов. Просто женщинам и детям там не рады) про мужчин вообще молчу.
-
Еще в феврале
-
Я знаю три кейса от 30.10 без eligibility, с вами пять кейсов от 31.10 без eligibility и ни разу не видела чтобы отписывалить кейсы от 01.11. Похоже эти даты распределили офицеру, который считает лишним их рассматривать.
12 Jan 2024, 17:45
277006/452073
less than a minute ago