PR CUAET
-
Ошибаетесь. Там только для многодетных и инвалидов. Просто женщинам и детям там не рады) про мужчин вообще молчу.
-
Еще в феврале
-
Я знаю три кейса от 30.10 без eligibility, с вами пять кейсов от 31.10 без eligibility и ни разу не видела чтобы отписывалить кейсы от 01.11. Похоже эти даты распределили офицеру, который считает лишним их рассматривать.
-
Якщо дорослий,фото ми не робили.Ми платили заздалегідь.Були 27 вересня.
-
Была 21 сентября, то принесла фото с собой Те, кто пришел без фото, бегали в шопперс рядом, фоткались, 30$
-
Здравствуйте, кто знает сколько сейчас примерно ждать письма с того момента когда спонсор заполнил отправил и отправил форму?
-
Откуда такая информация?
-
На федеральному вже
-
Платите завчасно в банку чи на пошті. Розмір оплати згідно отриманого листа
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, на якому етапі треба додавати форму 5409 common law? дякую
-
Було літо, сезон масових відпусток, до того ж як пишуть в інших чатах, що деякі офіцери звільняються, а заявки, які на них розподілені - позависали бо система чомусь їх не перерозподілила на інших. Можливо тому так і трапляється, що ті хто трохи пізніше подався, раніше опрацювали. До того ж канадійський уряд довго думав , що робити з лишніми емігрантами…. І я вам скажу що розгляд заявки у Канаді 9 -12 місяців - це дуже швидко. Зазвичай- це 2 роки
-
Примерно то же, но вы написали, что там для женщин, детей. Недостаточно быть просто женщиной или ребенком чтоб попасть к консулу на выездную сессию.
-
Допоможіть будь ласка, що мені робити, пішов сьогодні продовжити ОХІП дитині з новим візітор рекорд, там кажуть у вас нема позначки КУАЕТ так шо треба міняти на той дее позначка, з цим недадуть страховку, що робити, хто збирався с таким, дякую
-
А я шо написав...
-
Вітаю, Ввм потрібно Business Licence Toronto Municipal Licensing and Standards Email East York Civic Centre 3rd Floor 850 Coxwell Ave. Toronto, ON M4C 5R1 Tel: 416-338-5079 Fax: 416-392-4515
-
Спасибо, что же нам делать, чтобы , нас увидели?((.
-
Вітаю, Ваша провінція не вимагає місцеву ліцензію.
-
Тому і не указала
-
От Я дивлюсь зараз на ту форму і я указала всі роботи які були А в той період я не працювала
-
Не з 17го року, а з 17 років, ваших років . Чи я не так зрозуміла?
12 Jan 2024, 17:45
277023/452915
4 minutes ago