PR CUAET
-
Через кризову форму.
-
Так само , 2 паспорти за кінець квітня та початок травня « виготовленно але не доставлено» ще з липня
-
Я тут робила:
-
-
Я би подавала одночасно, але додала би пояснювальний лист, де вказала би, що батьки теж подаються на продовження ВП.
-
-
Підкажіть будь-ласка, якщо wp у батьків та візитор рекорд у дітей закінчуються одинаково, то я маю спочатку продовжити собі WP а потім на його основі дітям візитор? Я переживаю що на вп довго чекати і невстигну дітям продовжити
-
А початок загубився десь (
-
Якщо хтось з батьків дитини працює на роботодавця в Онтаріо фул тайм, можна взяти довідку з роботи і це буде елігібіліті для всієї сімʼї на охіп. Якщо ніхто не працює фул тайм, тоді мусить бути позначка куаєт. Можна ще податись на стаді перміт до 31 березня наскільки я розумію. Чи буде в ній позначка - як пощастить. Не гарантія.
-
Привіт! Цікава ситуація з паспортами.Дипломатична пошта прибула в Торонто, але помінявся статус тільки у декількох людей. Щось тут не чисто(((((
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста где произвести оплату за wp? Куда надо зайти и это сделать?