PR CUAET
-
Дякую вам. Буду чекати.
-
я згоден на общих основаніях,
-
Вітаю, а підкажіть будь ласка як можна замовити цю доставку? Я в Торонто а слот в Оттаві
-
без отметки не получить ohip. это написано в правилах. без отметки - на общих основаниях, т.е. с работой
-
Подскажите пожалуйста, у ребёнка заканчивается визитор рекорд и виза. На продление визитов рекорд только подала. Как быть с визой? Можно сразу подать или лучше с новым продленным пермитом когда его получим?
-
Я чекаю на паспорт з початку серпня, статус що готовий але не в консульстві досі не змінився.
-
а е люди тут які отримали охіп без позначки, це якось рандомно відбувається, вибачаюсь досі не можу зрозуміти шо я зробив не так, чому мені недели дитині цю позначку. дякую
-
Спасибо! 👏
-
Так, мені таке саме відповіли. Можливо середина листопада
-
Да, верно
-
В моєму випадку текст для обох кодів в різних версіях класифікації повністю ідентичний, але я запитав чи офіцери це можуть зрозуміти 🤷♂️
-
Чи знає хтось коли наступна дипломатична доставка у Торонто? Чи краще замовити DHL доставку?
-
Перечитала ще раз, мабуть правильно так: 1 аплікація: Мама, тато, сестра (8), сестра (20), бо входять діти до 22 років. 2 аплікація: Бабуся, дідусь
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка цю форму потрібно роздрукувати та підписати чи можливо тут підпис мається на увазі надрукувати прізвище та імʼя?
-
Так вони називають доставку паспортів до консультанта
-
так бачив, дякую за посилання. Буду не лишати надію що дадуть, бо через три дні вийде срок у дитини, якщо не дадуть як ій до лікаря ходити якщо захворіе.
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка цю форму потрібно роздрукувати та підписати чи можливо тут підпис мається на увазі надрукувати прізвище та імʼя?
-
Добрый день Для подачи на ПР нужно перевести свидетельство о браке(1),свидетельство о рождении(3шт)справки о несудимости (2шт),дипломы 2(шт) Можно стоимость в личку,спасибо
-
В тих хто в пулі, комусь EOI підтягнувся в оновлений AAIP профіль?
-
А шо таке дипломатична доставка? 😅
12 Jan 2024, 17:45
277184/466923
less than a minute ago