PR CUAET
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка цю форму потрібно роздрукувати та підписати чи можливо тут підпис мається на увазі надрукувати прізвище та імʼя?
-
Так вони називають доставку паспортів до консультанта
-
так бачив, дякую за посилання. Буду не лишати надію що дадуть, бо через три дні вийде срок у дитини, якщо не дадуть як ій до лікаря ходити якщо захворіе.
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка цю форму потрібно роздрукувати та підписати чи можливо тут підпис мається на увазі надрукувати прізвище та імʼя?
-
Добрый день Для подачи на ПР нужно перевести свидетельство о браке(1),свидетельство о рождении(3шт)справки о несудимости (2шт),дипломы 2(шт) Можно стоимость в личку,спасибо
-
В тих хто в пулі, комусь EOI підтягнувся в оновлений AAIP профіль?
-
А шо таке дипломатична доставка? 😅
-
t.me/prcuaet/175896/325639
-
Сам не знаю от і питаю😅
-
Пишуть що краще від руки. Як мінімум я від руки робив
-
Консультанты местные, из BC были, или из других провинций? Просто интересно
-
оплачивать из своего кармана визит к врачу
-
Так, аналогічно. Назва і wording однаковий але самі цифри зовсім різні.
-
Вітаю Вас, це чудова новина😊 Скажіть будь ласка, до цього часу агенти Ircc бачили вашу заявку в системі?
-
Мені здається, що ви щось дуже наплутали Для портал 1 не потрібне фото Для портал 2 потрібно завантажити фото, але там не потрібна ніяка печатка і тд, просто фото
-
Дякую
-
Торонто хто буде сьогодні завтра у консульстві будь ласка напишіть чи працює камера для фото для дорослих чи ні🙏🏻
-
Подскажите а по какому вы видео ореинтировались что б заполнить апликацию?
-
здравствуйте, через какой период времени после подачи заявки на портале приходит запрос на биометрию?
-
Вам треба було замовляти прискорену доставку, це могло б зекономити ваш час і нерви
12 Jan 2024, 17:45
277197/466568
4 minutes ago