PR CUAET
-
оплачивать из своего кармана визит к врачу
-
Так, аналогічно. Назва і wording однаковий але самі цифри зовсім різні.
-
Вітаю Вас, це чудова новина😊 Скажіть будь ласка, до цього часу агенти Ircc бачили вашу заявку в системі?
-
Мені здається, що ви щось дуже наплутали Для портал 1 не потрібне фото Для портал 2 потрібно завантажити фото, але там не потрібна ніяка печатка і тд, просто фото
-
Дякую
-
Торонто хто буде сьогодні завтра у консульстві будь ласка напишіть чи працює камера для фото для дорослих чи ні🙏🏻
-
Подскажите а по какому вы видео ореинтировались что б заполнить апликацию?
-
здравствуйте, через какой период времени после подачи заявки на портале приходит запрос на биометрию?
-
Вам треба було замовляти прискорену доставку, це могло б зекономити ваш час і нерви
-
У мене зайняв весь процес 1 місяць, від подачі заявки до тримання паспорту в руках
-
Ще є надія… бо є інформація, що змінюється із «виготовлено на прибув до дипломатичної установи» не тоді, коли прибув, а Тоді, коли паспорт зареєструють. Може ще просто не зареєстрували 🙏
-
Доброго дня. Як можна подзвонити на лінію підтримки з іншох країни? Додаю +1 до номеру який в закріплених і чую тільки “toll free number is not available in your area”.
-
Спасибо, мы не звонили, просто ждали. Сразу после подачи нам пришёл email что заявка принята. В заявке 2 взрослых и ребёнок.
-
Вчора питала , сказали поки працює. Але люди різні хтось чіпає той фотоапарат і він перестає працювати і все. Якщо маєте фото принесіть щоб ваш слот не пропав
-
А коли саме можна замовити цю доставку і на скільки вона швидка?
-
Мені написали кінець жовтня тиждень тому 🤬🤬🤬
-
Треба заповнити, якщо не служив - вказати n/a , потім роздрукувати, підписати та відсканувати.
-
Скільки років навчання?
-
Диплом універу 1996 року був без зазначення бакалавр чи магістр. Так що вказувати?
-
Я замовила ДЧЛ 12 вересня, мені написали «відміняйте, паспорт буде найближчим часом» 🤬 Відмінила Найближчий час був вересень, жовтень, вже листопад Мабуть буде подарунок під подушку на миколая а може і під ялинку на новий рік
12 Jan 2024, 17:45
277208/468487
4 minutes ago