PR CUAET
-
Якщо ви так думаєте , то мені шкода🤣🤣
-
Да Напевно дивляться і думають - ось цій можна по блату, а цим ні
-
Без розʼяснень саме так і є. Не якось інакше а до інших застосовують не однакові правила чи закони
-
☺️ ні, бачите, мені не можна пропускати ні два дні, ні 3 роки😁 Я така як всі😊
-
Але я в шоці якщо чесно , що комусь здається несправедливим що в когось запитали інфу якось інакше 🤣🤣🤣
-
AOR и запрос на биометрию приходят практически одновременно, часто даже сперва Biometric letter приходит. Получение Biomentric и AOR означают, что файл прошёл первичную проверку, что клерк видит что все минимально необходимые документы по чеклисту приложены и дело можно пускать в processing.
-
спасибо большое!
-
Если пришел вызов на био, значит основной пакет доков удовлетворительный, они до био делают возврат апликации если есть ошибки в заполнении, АОР приходит +/- 5 дней от здачи био...и все дальше ждать когда откроют апликацию....примерно 10-11+ месяцев на данный момент
-
на жаль ніхто не знає. може бути по різному
-
Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка в кого є вже досвід скільки часу займає від здачі відбитків до наступного етапу?(Ontario). Дякую!
-
Заяву разом з чеком не забудьте надіслати
-
Огооооо
-
Мені сьогодні зателефонували з «IRCC» з «терміновим повідомленням»…я подумала, що не так сильно мені вже горить то PR😁
-
Ні Просто мені є чим зайнятися ніж вираховувати дати і подачі незнайомих людей Я навіть свою дату народження забула😅 А вам видно хотілось пошукати несправедливість😊
-
Запросили і запросили Все вирішує офіцер І навіть якщо вам щось би здалося несправедливим то я ні до чого, всі запитання до офіцера 😊
-
В житті б не вираховувала хто там коли подав і що в кого запросили
-
🤣🤣🤣
-
Бо я реально не зрозуміла в чому така ж прям несправедливість І тільки нижче запитала коли зрозуміла вашу математику))
-
По-різному у всіх, бо наскільки я розумію ситуацію, то справу веде один і той же офіцер, а він може захворіти, піти у відпустку, звільнитися… будь що … і його справи зависають і чекають доки він не зʼявиться. Тому у всіх по-різному буває, кому і як повезе
-
Сьогодні вирішив перевірити як працює upfront medical exam як у чаті писали що так багато хто робить. Виявилося що не працює. Розвернули на ресепшн та відправили додому. Сказали без запиту ірсс не приходити😂
12 Jan 2024, 17:45
277280/446334
3 minutes ago