PR CUAET
-
Якщо я скажу,що мені,вам буде легше? Чи вам мають признаватися люди ,що вони по гуманитарній подають?
-
Судячи по тому,що Остап не пропонує всім підряд гум програму,як деякі консультанти,а міг би на цьому добре заробити, бо відповідальності ніякої, він дуже чесна людина
-
І чисто юридично він буде чистий і ніяких претензій бути не може
-
Мені здається взяти 8 тисяч напистаи кейс на 5 сторінок і сказати «ну може прокатить бо ти є лікар і Канада мріє про такого громадянина як ти» і у випадку відмови Сказати «вибачте це рішення ім.офіцеру» Допобачення
-
Я питаю кому він тут допоміг по цій темі
-
Дуже некрасиво і некоректно з вашої сторони виставляти претензії людині, яка тут допомогає, дає відповіді на питання, ділиться своїм досвідом. Якщо вас не влаштовує чи не подобається компетентність/некомпетентність пана Остапа, шукайте іншого імміграційного консультанта, ніхто ж не забороняє.
-
Міграц консультанти мають в чаті на 8000 чоловік розказувати про своїх клієнтів? Ви взагалі думаєте,що пишите???
-
Без проблем кожний українець може податись на цю програму і описати свої причини та бачення ситуації навіть без консультанта . Але і треба бути готовим до відмови
-
А кому він має допомагати ? Одна з ключових завдань ім.консультанта це вибрати найкраще програму ,щоб шанси отримати бажані документи були 99,9%
-
Надаю )
-
Кому він допоміг з гуманітарною програмою? Наведіть приклади
-
@prcuaetua
-
Хуан,а не пошукати вам іншу групу для своїх дурниць? Може хватить ображати міграційних консультантів, які безкоштовно допомагають????
-
Дякую!
-
Дякую щиро
-
Бере 8к бо не хоче займатись справою, а потім пише 70 сторінок щоб обгрунтувати дурням їх 8к))
-
Доброго дня! Надайте будь ласка контакти перекладача для документів Едмонтон. Дякую
-
Це теж маячня про 70 сторінок. Сторінок повинно бути стільки, скільки нормальній людині при посаді зручно прочитати у визначений для справи термін. Це зрозуміло за визначенням здорового глузду
-
Так W-1 і так на 3 роки. Коли це пан Остап таке писав?
-
Доброго дня, у гайді написано, що свідоцтво про народження або інший офіційний документ потрібно додати головного апліканта та всіх family member. Чи можна додати водійські права канадські, якщо свідоцтво про народження загублено?
12 Jan 2024, 17:45
27728/474652
3 days ago