PR CUAET
-
Можливо то була тимчасова міра, на час ковід. Або тільки аутлендерам доступна. Бо upfront медікал точно працював раніше, я сама здавала без запиту ірсс)
-
А номер как то определяется?Я обычно не беру незнакомые
-
Просто ви так багато пишите що важко забути. А ті хто читають кожного дня чат просто уважніші ніж ви ну і мабуть з памʼяттю у мене краще ніж у вас якщо ви свій день народження не пам’ятаєте і не правильно форму заповнили😂
-
Нервово🤣
-
😵💫😵💫😵💫😵💫
-
Та ні, лівий якийсь, звісно
-
Valeriia, отримали по AOS? А коли подавалися?
-
А що за номер був? Світилося прям ircc?
-
Справа у тому що вони їх відминили у жовтні 23 р. Але ж про це як раз ті хто писав у чаті що можно і треба йти здавати медиціну без запиту- не зауважили
-
Клас Вітаю!
-
UPDATE: 03.01.2024 - подача 03.10.2024 - запрошення на біометрію 🎉 (AOR є в листі) Заявка на 2 дорослі людини, провінція Онтаріо.
-
Отримали Портал 2 тільки що. Портал 1 був 20 вересня.
-
Скажіть будь ласка чи є вільний Слот на ребёнка 17 лет (дорослий) Скільки це буде коштувати?
-
Там накопилось огромное количество паспортов, возможно они разбили на три четыре доставки
-
Может кто-нибудь ответить на вопрос. Мы будем ехать оформлять новый загранпаспорт для подростка. Фото они будут делать на месте или фото надо делать заранее. Ребенок едет с нами.
-
Доброго дня підкажіть як довго чекати на портал один. Я з родиною здали біометрію, пройшли медичний тест, його зарахували ще 18 вересня і далі все тиша.
-
Ми роздруковували , PR вже отримали .
-
Люди підкажіть портал 1 коли приходить після чого і що там входить?
-
Це зрозуміло, але наступна дипломатична пошта через 3 місяці. В іншій гілці написали, що забрали паспорт який був виготовлений у вересні і що вони обробили всі паспорти які отримали.Люди чекають паспорти які виготовлені липень,початок серпня і немає.
-
Для статистики: 4 августа оплатили услуги ЕНИК 20 августа Украина передала докумены ВЕС 30 августа ВЕС приянял документы 24 сентября ВЕС начал рассмотрение и написал, что эвалюация будет готова до 23 окт 4 Октября эвалюация готова. Специалист зачтен как Магистр.
12 Jan 2024, 17:45
277310/459103
about a minute ago