Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Хуан,а не пошукати вам іншу групу для своїх дурниць? Може хватить ображати міграційних консультантів, які безкоштовно допомагають????
    1 Reply Last reply
    0
  • t689487433T Offline
    t689487433T Offline
    Katerina
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Дякую щиро
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Хуан Карлос
    wrote on last edited by
    Бере 8к бо не хоче займатись справою, а потім пише 70 сторінок щоб обгрунтувати дурням їх 8к))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SVITLANA Kolibabchuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Надайте будь ласка контакти перекладача для документів Едмонтон. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Хуан Карлос
    wrote on last edited by
    Це теж маячня про 70 сторінок. Сторінок повинно бути стільки, скільки нормальній людині при посаді зручно прочитати у визначений для справи термін. Це зрозуміло за визначенням здорового глузду
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Так W-1 і так на 3 роки. Коли це пан Остап таке писав?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Koretskaya
    wrote on last edited by
    Доброго дня, у гайді написано, що свідоцтво про народження або інший офіційний документ потрібно додати головного апліканта та всіх family member. Чи можна додати водійські права канадські, якщо свідоцтво про народження загублено?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Хуан Карлос
    wrote on last edited by
    Добре. Мені просто вистачило "залізобетонної" впевненості таких як ви, Остапе, що WP буде даватись до кінця W-1 візи, а не на три роки. Що програми для українців точно не буде бо це неможливо. І таке інше. Міграційні юристи, нажаль, продемонстрували свою нездатність думати як IRCC і прогнозувати дії IRCC. Зрештою, продемонстрували нездатність давати кваліфіковані оцінки. Тому ваша думка де-факто вартує не набагато у складних питаннях
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    У якій такій перспективі?Одиниці підуть перевчатися,бо навчання не тільки дороге,але і максимально складне. Ще й мову потрібно знати на рівні носія. Канадці не можуть екзамени здати,декілька раз перездаюиь,багато залишають навчання. Зі всіх знайомих лікарів які за 10 років виїхали за кордон,ні один не працює лікарем. А ось сестра,яка в Україні працювала офіц вивчалася на медсестру. Цікаво,скільки ви знаєте лікарів,які працюють за професією за кордоном?( Європа,Америка,Канада)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Подивіться вгілку контактів, там є адвокат з Торонто яка говорить українською та робить це онлайн
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Цінник піднімати не тому що не хочу робити це, а тому що якщо немає обєжктивних причин, їх треба "вивсосати з пальця". А щоб зробити адекватиний кейс треба "висосати з пальця" 70-150 сторінок документації - завдання мягко кажучи не травіальне.
    1 Reply Last reply
    0
  • t689487433T Offline
    t689487433T Offline
    Katerina
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка, в мене неповнолітня дочка і колишній чоловік ма підписати форму про те, що він не проти отримання нею PR. І це має бути засвідчено нотаріусом. По українському законодавству нотаріус не може ставити підпис на англійських документах. Треба робити переклад. Але вимагається сама форма англійською мовою, як в такому разі краще поступити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Регулятор забороняє нам гарантуват рішення в будь якому випдаку. І будь які відмови не ведуть до жодних ризиків. До ризиків ведуть помилки. Якщо я вказав неправдиву або помилкову інформацію, або пропустив якийсь дедлайн - за це мене можна штрафувати, судити і тд. А за відмови - нічого
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Так навпаки. Якщо я візьму такий кейс, і він отримає відмову в мене 0% ризику.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Крім того, через забюрокритизованість кваліфікації закордонних лікарів, але невеликому проценту вдається це зробити. Багато осідає в суміжних професіях, або починає нову карєру. Так що про яку інвестицію ідеться невідомо. Якби це комусь було треба, були б для цього програми (до речі такі зараз починають появлятися в тому числі по ЕЕ, та в більшості провінційних, які таргетують саме мед працівників, що ще раз послаблює кейс і аргументацію, що ПР здобути законним шляхом не можна)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Хуан Карлос
    wrote on last edited by
    Ви не дасте таку пораду. Тому за за нею послідує замовлення, яке ви не хочете виконувати з власних міркувань юридичної безпеки. Ви тільки що писали що вимушені підіймати цінник щоб тільки не брати такі замовлення. Ваша антиагітація спрямована на це ж саме
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Зі скількома офіцерами ви про е говорили??? Крім того це не в повноваженнях офіцера думати про те чи це інвестиція для Канади. В них є інструкції якими вони керуються, там насправді не так багато аналіху та планування.
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Як мінімум так можна t.me/prcuaet/21/18941 Але і інші способи точно є
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    В чому звіст вашої теорії заговору? Якби я думав що є хороші шанси отримати ПР гуманітарно, то навпаки б це рекомендував, і якщо вже про гроші, то рекомендував би зі мною подаватися. Тобто рекомендувати гуманітарну для мене ВИГІДНО. НЕ рекомендувати, НЕ вигідно. Проте саме це я і роблю, коли щиро вважаю що кейс слабкий.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags