PR CUAET
-
4-5 разных провинций в Канаде.
-
Это в какой провинции?
-
Это то письмо, которое вам первое пришло с номером вашего апликейшн
-
Это проблемы данной конкретной клиники. Мне клиенты иногда жалуются, что в некоторых клиниках за пределами Канады персонал не знает как оформлять upfront medical в системе, поэтому просто говорят, что такого не делают. Думаю, эта история из того же ряда. Upfront medical cуществует, он полностью легален и его можно делать.
-
An Acknowledgment of Receipt.
-
Наприклад якщо вам треба виїхати а ви чекаєте на еліджибиті. То тоді вам прийдеться бігати в іншій країні шукати де пройти медогляд. Простіше здати його тут.
-
Вам потрібно буде відповісти на імейл, на ряд запитань. Такі як ріст ваш, колір очей, ваша електронна пошта , номер телефону здається, і коли перший і останній раз прилетіли до Канади
-
Щиро дякую
-
Дуже вам всім дякую, за відповідь. Буду чекати.
-
NAICS код просят для основного вида деятельности компании, Я правильно понял, что можно выбрать что-то одно? У моего работодателя в лицензии и construction , и forestry, и logging нет единого кода, получается мне писать что-то одно можно?
-
А в следующем году уже совсем другие квоты(
-
100 за зняття обмежень. Всього 255
-
А в Квебеке?
-
В мене заняло 4 місяці від відбитків до eligibility
-
В Квебеке тоже есть H&C клиенты. Там общее время рассмотрении ещё дольше - добавляется и внутри-Квебекский этап
-
На жаль мова йде про 3 з 3 клінік едмонтону які роблять ці екзамени. Вони вимагають imm 1017e форму інакше не можуть сгенерувати необхідні документи. Отже upfront medical exam не працює для нашої програми. Або до скількох ще клінік треба зателефонувати?
-
На сайті вашого консульства/посольства є інструкції
-
А як замовити прискорену доставку?
-
51 мес.по этому я удивился когда вы сказали 24 мес..это ни в какое сравнение не идёт
-
Сину продовжували ворк перміт, у травні прийшов електронно лист що продовжили, але документ поштою не прийшов, написали їм що немає ворк перміту в червні і до цього часу нічого немає. Може хто підкаже що робити? Подаватись знову?
12 Jan 2024, 17:45
277414/474652
6 days ago