PR CUAET
-
Ох зловіть хоч де небудь, а там будете проситися
-
Доброго дня всім! Чи є в цій групі survey assistant хто подавався по AOS або буде подаватися?
-
не говорите клинике для чего именно вам медосмотр, раз их пр в ступор вгоняет. просто надо. если будут насаивать, то скажите для VR или для wp. может тогда они нашелкать смогут 3 кнопки
-
Вітаю, можливо хтось може поділитися як заповнювати анкету на ПР для родичів.
-
Невже немає дівчини, яка хоче заміж?
-
Заповнити, роздрукувати і підписати від руки
-
Нет никого кто получил в 2024 году ?
-
Дякую за відповідь ) Вони прислали імейл здається для відповіді
-
Дякую,спробую,але я з переляку написала і в Оттаву і вони мені відповіли,що пересилають моє повідомлення до Едмонтону,навряд чи лист консульства зОттави потрапив в спам
-
Спробуйте написати з іншої пошти наприклад укр.нет бо іноді листи потрапляють в спам...
-
Це столиця Альберти на хвилинку. 😂
-
Підкажіть хто знає, декларацію від роботодавця потрібно подавати паперову від руки, чи потрібно щоб він в електронному форматі підписував
-
Невже немає жодної дами?
-
После какого этапа можно подавать документы на продление до конца рассмотрение дела?
-
Краще зробити upfront медогляд для цієї програми? Якщо проходила в 2022 році, то вже не дійсний буде той?
-
Доброго вечора я подаюсь на візітор візу для дочкі .чи потрібно перекладати українські паспорти батьків.?
-
А є така вимога про референс летер, що має бути виданий не раніше, ніж 3 міс тому?
-
Багато тут тих, хто подається зараз, в останню хвилю ?☺️надіюсь, я не одна така 🙈
-
Вітаю Якщо показує таке ⬆️ Це можна замовляти доставку?
-
Поняла Сподіваюсь відправлю форму і отримаю еліджібіті теж швидко
12 Jan 2024, 17:45
277462/441538
5 minutes ago