PR CUAET
-
Не думаю, что лучше. Всё-таки результаты экзамены годны только 1 год. Просто такая опция есть и некоторые люди по своим причинам могут ею воспользоваться
-
@OstapBosak , доброго дня підкажіть якщо чоловік працює карпентером і по суміцтитву маляром на виробництві 1,5 року, але не має освіти взагалі чи може податися по цій програмі?
-
Коли лінкую аплікацію, маю таке повідомлення. Але потім не бачу її в акаунті. Хтось мав подібне?
-
Скажите, пожалуйста, если находимся в Калгари, а слот поймаем в Торонто или Оттаве, нас примут? И ещё вопрос, читала и не могу понять, на один аккаунт - мамы можно поймать два детских слота и один взрослый? Иди как быть?
-
Вперше натискав і воно перекидувало на початок пошуку. Зараз зʼявилося, дякую.
-
Якщр наприклад ви чекаєте еліджибиті як більшість жовтня та листопада а вам потрібно виїхати. Ви виїхали а вони надіслали запит на медиціну. Будете бігати по країні перебування щоб сдати . Це конкретний приклад. Якщо в канаді то звичайно не має багато сенсу щоб сдавати тим більше що це так просто бо клініки відмовляються в едмонтоні так точно
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, перевірених міграційних консультантів з ким можна подаватися на гуманітарну програму? Так, щоб мали перші безкоштові консультації. Бо, ми вже були в декількох з платними першими зізаонами і усі вони ніякої толкової відповіді по нашому кейсу не скпзали все загальні фрази, що в інтернеті можна прочитати. А в нас кейс з особливостями. Тому хотілося б мати супровід іміграційного консультанта на подачі.
-
Мені теж дзвонили тижні три тому. То були китайці-скамери, бо після повідомлення англійською, кажуть: натисніть якусь там цифру, щоб прослухати китайською 😂 Вони мені і раніше дзвонили з різними повідомленнями, типу Ваш номер телефону скоро буде заблоковано і тп. Я на то все не реагувала, а ось коли почула IRCC то трохи напружилася 🫤 але потім було: Press 2 for Chinese 🤣 і я розслабилася 😎 І те ж саме було і чоловіку)) не знаю де це ми так номери телефонів засвітили. Дзвонять нам буває і в один день обом))
-
А хтось після 20-го вересня отримання порталу 2 вже почав отримувати eCOPR?