PR CUAET
-
Заспокойте мене будь ласка. Чи продовжать мені work permit, якщо в мене була visitor visa до відкриття програми cuaet і я заїхала по ній в 2022 році Мені дали work permit в аеропорту, але не поставили позначку cuate. Зараз на продовження можна подаватись тільки куаетівцям. І мені одні кажуть, що продовжать wp, інші що ні. Чи є тут ті в кого була звичайна віза, а не cuate, вам продовжили wp?
-
Я много занимаюсь H&C. Но консультации у меня платные.
-
На один акаунт можна ловити лише один слот на одну дію. Я спробувала впіймати другий на ту саму дію, написали, що Ви вже маєте. Але на один акаунт два слоти для дитини до 16 і після 16 я впіймала.
-
Еще б 3 недели назад я сказал бы 101%. Сейчас же не пойми что с ними творится!
-
Вот последняя запись в ветке хронология. Вот это я понимаю сейчас скорость!
-
Дурное дело сдавать медицину раньше. Оля, 11 месяцев без аор 😭
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 завтра 3 жовтня: Хітова вистава з Ірмою Вітовською та Олексієм Гнатковським! Не пропустіть у Канаді. 🎭 У виставі «Як виростити чоловіка в домашніх умовах» ти побачиш, як сильна і незалежна жінка вирішує створити ідеального чоловіка, бо з магазину такого не купиш, а реклама — бреше! 💥 Це не просто комедія — це вибух сміху! Тут тобі і жіночі сльози, і чоловічі потуги на ідеальність, і такі життєві ситуації, що твоє серце вискакуватиме від сміху. 💪 Чому варто прийти? 1. Побачиш, як двоє заслужених артистів України Ірма Вітовська та Олексій Гнатковський перетворюють сцену на епіцентр гумору. 2. Дізнаєшся, чому жінки – то не просто квіточки, а справжні садівники! 3. Зрозумієш, що ідеального чоловіка треба ростити… чи варто? 4. І найголовніше — ти станеш частиною шоу, бо ці двоє не дадуть тобі сидіти мовчки! 🕺 Гарантуємо: після цієї вистави ти дивитимешся на стосунки інакше! Шукайте квитки у вашому місті Канади за лінком: linktr.ee/filmhive_tickets #filmhive #театруканаді #вистава
-
Вы какого числа получили Portal 2 и что за программа?
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста, нужно получить новый паспорт ID(не загран), занимается ли консульство в Эдмонтоне этим?