PR CUAET
-
Регулятор забороняє нам гарантуват рішення в будь якому випдаку. І будь які відмови не ведуть до жодних ризиків. До ризиків ведуть помилки. Якщо я вказав неправдиву або помилкову інформацію, або пропустив якийсь дедлайн - за це мене можна штрафувати, судити і тд. А за відмови - нічого
-
Крім того, через забюрокритизованість кваліфікації закордонних лікарів, але невеликому проценту вдається це зробити. Багато осідає в суміжних професіях, або починає нову карєру. Так що про яку інвестицію ідеться невідомо. Якби це комусь було треба, були б для цього програми (до речі такі зараз починають появлятися в тому числі по ЕЕ, та в більшості провінційних, які таргетують саме мед працівників, що ще раз послаблює кейс і аргументацію, що ПР здобути законним шляхом не можна)
-
Ви не дасте таку пораду. Тому за за нею послідує замовлення, яке ви не хочете виконувати з власних міркувань юридичної безпеки. Ви тільки що писали що вимушені підіймати цінник щоб тільки не брати такі замовлення. Ваша антиагітація спрямована на це ж саме
-
Як мінімум так можна t.me/prcuaet/21/18941 Але і інші способи точно є
-
В чому звіст вашої теорії заговору? Якби я думав що є хороші шанси отримати ПР гуманітарно, то навпаки б це рекомендував, і якщо вже про гроші, то рекомендував би зі мною подаватися. Тобто рекомендувати гуманітарну для мене ВИГІДНО. НЕ рекомендувати, НЕ вигідно. Проте саме це я і роблю, коли щиро вважаю що кейс слабкий.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка контакти імміграційного консультанта, можливо хтось знає скільки коштує подача на ПР? Дякую
-
Зрозумійте одне, здобути реальну кваліфікацію лікаря и здобути нещасне eligibility це завдання на порядок різної складності. Перше набагато складніше. Міграційні офіцери це розуміють. Вони розуміють що кожний лікар, що залишився у Канаді це інвестиція у Канаду на мільйони доларів у довгостроковій перспективі
-
В чому небезпека дати пораду подаватися на гуманітарну лікарю, якби я думав що в них є шанси. Досить написати що я думаю що в них є шанси (не 100%), і відповідальності як такої немає, і людині допоміг. Я ж напаки вважаю що шансів дуже мало, і стою за своєю оцінкою, беручи якраз більші особисті чи репутаційні ризики
-
Максимізуєте не результат клієнта, а власну юридичну безпеку відносно оплати
-
Те що я і казав. Ви даєте поради максимально безпечні для себе
-
Нічого подібного. Я можу брати всі кейси по гуманітарній програмі які захочу, і юридичної відповідальності за результати в нас немає, тільки за виконану роботу. Рішення приймаються не нами. Я якраз відповідаю за свої поради більше ніж за результати кейсу. Якщо ви вважаєте що я даю поради, які противорічать законодоавтсву, ви можете на мене пожалітися регулятору. А поради я даю базуючись на чинному законодоавстві, судовій та кейсовій практиці, та власному досвіді, і досвіді колег з якими спілкуюся в прфесійному ключі. Ви ж в свою чергу даєте поради не підкріплені взагалі нічим. І тим більше не відповідаєте нічим ні перед ким/ Навіть вашого реального імені в цьому чаті немає.
-
Ви маніпулюєте очікуваннями і страхуєте власні юридичні ризики за рахунок нереалізованих можливостей клієнтів. Приблизно теж саме роблять недобросовісні лікарі, коли лікують "про всяк випадок" аби зняти з себе ризики
-
🏆🥇
-
Програма Возʼєднання - якщо все ще працюєш у цій компанії - залишати поле To (YYYY/MM) - порожнім, чи вказувати (2023/10) - тобто теперішній місяць? дякую за відповіді