PR CUAET
-
Добрий вечір, скільки буде коштувати зробити довіреність для виготовлення закордонного паспорту дитині до 14 років в Україні без присутності батьків і самої дитини? До кого звертатися? Дякую
-
Тобто перед 8ю будуть давати слоти?
-
Нет
-
Хтось щось бачить?
-
Доброго всім дня, вечора. Не можу знайти у гілці відповідь як продовжити старий ворк Перміт який закінчуеться у квітні 2025 року. Коли це треба робити,щоб не залишитись без воркпермита. На піар подалась в травні по родинним зв'язкам. Дякую всім.
-
Може вони передумали працювати в суботу 5
-
В Стамбуле есть...
-
Скажу свій підхід. Спочатку я вивчила гайд до програми. Потім протягом року (бо були інші справи паралельно) слухала вебінари, ходила на живі зустрічі з імміграційними консультантами, які в нас часто організовують різні організації. Так я зрозуміла, чи підходимо ми, чи є в нас необхідні документи, на чому будувати кейс. Зараз пишу вже нашу історію та обгрунтування. І вже тоді візьму консультацію, коли матиму конкретні питання. Бо важко на першій консультації, не вивчивши докладно ситуацію, сказати щось конкретне, навіть елементарне - підходите чи ні. Не варто очікувати дива, коли консультант бачить Вас уперше і нічого про Вас не знає.
-
Це три години втикати в комп? Це просто якийсь абсурд!
-
Сюди хтось жалівся? Давайте всі навалимо туди скарг