PR CUAET
-
Ви маніпулюєте очікуваннями і страхуєте власні юридичні ризики за рахунок нереалізованих можливостей клієнтів. Приблизно теж саме роблять недобросовісні лікарі, коли лікують "про всяк випадок" аби зняти з себе ризики
-
🏆🥇
-
порожнім
-
Програма Возʼєднання - якщо все ще працюєш у цій компанії - залишати поле To (YYYY/MM) - порожнім, чи вказувати (2023/10) - тобто теперішній місяць? дякую за відповіді
-
Ніхто не мусить мене слухати, якщо вважаєте що знаєте краще - вся інформація публічна і подаватися на все можна самому
-
Так я навмисне намагаюся відрадити людей подаватися зі мною на гуманітарну програму за 5-8 тис дол. (а людей проситься кожен день по кілька). Це такий бізнес план.
-
В кращому випадку це ваші домисли, за які ви не несете жодної юридичної відповідальності. У гіршому навмисне введення людей в оману з власними цілями
-
Підскажіть будь-ласка може хтось так робив, в мене роботодавець не назначений провінцією, але ми плануємо подаватися по атлантичний програмі. Можливо хтось мав таку ситуацію
-
По одному
-
Запізно знайшла такий цінний ресурс, як Ваша група... Дякую за допомогу і за Ваш час!
-
не потрібно
-
Ні не потрібно. Секція 3 це коли ваш чоловік має родича в Канаді, а ви за нього подаєте бо він не виїздний
-
тобто Ви кажете що для нової програми Возʼєднання сімʼї не потрібно завантажувати дипломи про освіту?
-
Рекомендації на цю тему однакові на всіх ПР подачах
-
Так лікарі тут і не можуть працювати по диплому. Йдуть працювати в фармацію, на рецепшн клініки,помічниками окулістів...
-
В закрепах і в контактах є Українські перекладачі які на порядок дешевші
-
24 за 30
-
Підкажіть будь ласка, а для АОS фед. етапу скілько фото потрібно для кожного? По одному? Бо не написана кількість в чеклісті
-
Вірне, але це не про цб програму.
-
Не зразу. Медогляд для тих хто не в Канаді по цій програмі, взагалі здається зробили необовязковим. Біометрію я б платив зарзу, але проходити коли прийде запит. довідку про несудимість я б дуууже рекомендував подавати зразу
12 Jan 2024, 17:45
27768/455340
less than a minute ago