PR CUAET
-
Когда я была там 5 раз: февраль 2023, март 2023, июнь 2023, декабрь 2023, январь 2024 - людей там не было вообще
-
Мабуть дивлячись що у Вас в пріорітеті. Мені легше взяти з собою усі можливі документи, ніж шукати іншу людину яка завірить. Наврядчи що за 20 доларів, що коштує ця послуга людина буде витрачати час на розгляд Ваших документів про співмешкення.
-
за їх розкладом 20 хвилин на слот виділено. от і рахуйте. 🤷♂️
-
Скільки ви бачили за той час коли там були? Дійсно вони такі завантажені що постійно в приміщенні 300 людей ?
-
З цікавих новин по бюджету: виділяють по 150 лямів на інноваційні парки. Типу для підняття економіки
-
звичайно :)
-
резерв + ще потрібний для виготовлення паспорту?
-
Я вже згоден навчитись пальцем на нозі оновлювати сторінку, аби це допомогло
-
А вот воно що?😆 Я так розумію що впливає-то воно на нас усіх
-
ну "держава ж в смартфоні" не має ж розуму капчу якусь прикрутити на авторизацію щоб відсіяти ботів. Це ж не бабло з бюджету пиляти це їм не цікаво.
-
Они доведут до того, что будут и в воскресенье работать....
-
-годинна життя
-
@oo0AleX0oo [481414968] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 04/10/2024 03:42.
-
І відправляти додому тих, у кого неповний пакет документів - уявляєте, скільки галасу буде 😂
-
Зі мною говорили 30 хв. Як діти ? А де ви працюєте ? 2 помилки зробили і виправляли 2 рази
-
То є правда
-
Єдине чого вони добються , це то шо всі тут присутні добре це запамятають, і коли поотримуєте паспорти Канади, то про ту Україну і слухати не захоч4ться. Тим більше везти туди дітей, які ви ще тут понароджуєте
-
Коли я там була то працювали всі. А затримки, то му до люди чомусь читають незрозуміло чим і приходять без всіх копій, оплат. Потім бігають десь шукають де зробити ті копії. Тому затримки, бо їх потім повз черги таки приймають. Вони то працюють, але треба більше людей на прийом.
-
Для цього потрібно посадити одну людину для попередньо перевірки
-
Я швидше постарію, ніж дочекаюсь можливості зловити той клятий слот😬🫠
12 Jan 2024, 17:45
277783/450105
4 minutes ago