PR CUAET
-
Так лікарі тут і не можуть працювати по диплому. Йдуть працювати в фармацію, на рецепшн клініки,помічниками окулістів...
-
В закрепах і в контактах є Українські перекладачі які на порядок дешевші
-
24 за 30
-
Підкажіть будь ласка, а для АОS фед. етапу скілько фото потрібно для кожного? По одному? Бо не написана кількість в чеклісті
-
Вірне, але це не про цб програму.
-
Не зразу. Медогляд для тих хто не в Канаді по цій програмі, взагалі здається зробили необовязковим. Біометрію я б платив зарзу, але проходити коли прийде запит. довідку про несудимість я б дуууже рекомендував подавати зразу
-
Доброго ранку, підкажіть чи міг би хтось з імміграційних взятись за допомогу в написанні employment letter згідно ситуації до вт?
-
Так
-
Федерально сертифіковані Українські переважно беруть без проблем. Дипломи для цієї програми не треба
-
возʼєднання
-
Так буває. Не факт що це через біометрію. Але тому рекомендую якщо є можливість платити зразу, щоб не давати ситуацій де щось може піти не по стандарту. Тим більше що зараз багато автоматики спрацьовує, і чим простіший кейс тим більше шансів що робот розгляне і дасть рекомендацію на апрувал (проте це лише моя думка, не офіційна інформація)
-
Лист не обовязково
-
Так, це буде останній вїзд
-
Якщо немає поточних наслідків, я б не вказував
-
Ви можете податися через вашу сестру. Ви не зможете включити вашу мати в свою заявку. Але якщо мама у вас з сестрою спільна, мама може податися окремо черзе свою доньку (вашу сестру)
-
Підкажіть, будь ласка, як з Канади отримати довідку про несудимість з Польщі. Дякую.
-
Підкажіть, будь ласка, як з Канади отримати довідку про несудимість з Польщі. Дякую.
-
Так, це half-sibling
-
З Канади ні, інших країн так
-
Медогляд ви будете здавати вже по прибуттю. Ремісія перевжно не страшно. Проте якщо рак повернеться, це може зробити вас inadmissible to Canada (але за те буде сильний кейс на гуманітарну програму)
12 Jan 2024, 17:45
27782/454211
about a minute ago