PR CUAET
-
І 30 хвилин питати історію твоєї сімʼї
-
Да, там и стресс у девочек постоянный. Приходят умные самые " потерявшие паспорт" и ещё бузят. Типа обязаны принять без слота тк паспорт утерян и им нужно срочно.
-
Помилки можливі, це нормально, і нормально їх виправляти. Але ж принаймні про оплати і копії необхідних документів можна почитати?
-
Короче, йдемо по своїм справам..
-
О це точно! В нас майже так само було 😂
-
В дупу
-
Не обовʼязково! Це може бути навіть волонтер, тут це дуже популярно. Просто думати треба масштабно, а не як держслужбовець в коробці
-
Ой та ну ля)) не душни уже)
-
Лол)) я тоді в консульство і не попруся бо з чим туди йти? З повною відсутністю документів? 😆
-
Ну я десять долларів на таку справу можу дати, якщо з нас тільки гроші та документи, то ок
-
А цікаво, хто слоти відкриває вкурсі, що про те оголошення. А може людина ні сном ні духом… А ми тут зі своїм клацанням ложимо вже 2-гу годину сайт.
-
Та это они тут заработают а не я.
-
З вас гроші на ті дп документ і нема питань
-
А потом ее могут у вас вырвать из рук. Ну чисто как вариант . Дубликаты в другой папке?
-
Тут проблема решается очень просто. Открываються три представительства дп документ в Канаде. И все делают паспорта.
-
Не знаю. В мене та валізка вже складена, окрема папка - оригінали, окрема папка - копії.
-
Не было слота
-
То хтось бачив слот чи ні?
-
У мене з братом таке траплялося
-
Я видел как люди забывали паспорта в гостинице находившись уже в аэропорту Форс мажор никто не отменял
12 Jan 2024, 17:45
277831/474398
3 minutes ago