PR CUAET
-
Так буває. Не факт що це через біометрію. Але тому рекомендую якщо є можливість платити зразу, щоб не давати ситуацій де щось може піти не по стандарту. Тим більше що зараз багато автоматики спрацьовує, і чим простіший кейс тим більше шансів що робот розгляне і дасть рекомендацію на апрувал (проте це лише моя думка, не офіційна інформація)
-
Лист не обовязково
-
Так, це буде останній вїзд
-
Якщо немає поточних наслідків, я б не вказував
-
Ви можете податися через вашу сестру. Ви не зможете включити вашу мати в свою заявку. Але якщо мама у вас з сестрою спільна, мама може податися окремо черзе свою доньку (вашу сестру)
-
Підкажіть, будь ласка, як з Канади отримати довідку про несудимість з Польщі. Дякую.
-
Підкажіть, будь ласка, як з Канади отримати довідку про несудимість з Польщі. Дякую.
-
Так, це half-sibling
-
З Канади ні, інших країн так
-
Медогляд ви будете здавати вже по прибуттю. Ремісія перевжно не страшно. Проте якщо рак повернеться, це може зробити вас inadmissible to Canada (але за те буде сильний кейс на гуманітарну програму)
-
Так, звичайно, якщо лікар подасть на гуманітарну програму просто через те що в нього "зависока освіта" і він не може працювати в Канаді, то буде відмова. Це не є достатніми причинами
-
А дали PR кому-то? Вот я врач мне интересно послушать.
-
Дякую))
-
Працювати ви будете по WP . Який ви отримаєте Мед огляд , більше потрібен - як обовʼязкова вимога для отримання візи ( для українців помʼякшення зробили і дозволили пройти по приїзду , зазвичай до отримання ) По роботі - він може вплинути тільки на зняття обмежень з WP , для роботи в аграрній сфері , з дітьми і т.д ) Да і проводять його для виявлення венеричних хвороб і туберкульозу , не більше
-
Добрый вечер. Планирую в ноябре приезд в Канаду. Виза worker. Интересует такой вопрос - какой ответ даст мед.комиссия и разрешить ли работать, если у меня ремиссия по онкологии? В январе была операция, анализы отличные. Никакие лекарства не принимаю. Каждый 3-4 месяца надо сдавать анализ для контроля. И может ли повлиять мой диагноз на PR?
-
Ещё раз, были отказы врачам?
-
Підкажіть будь ласка. Якщо я обьєднуюсь з родичем в Канаді. Він підписує форму 0191, чи потрібно мені додавати в секцію 3 данні про мого common lay partner, якого я включаю в свою заявку?
-
www.youtube.com/live/cTu6dGsKEj8?si=HOD2mgV04TOJXuZl
-
Вы не совсем понимаете как работает гуманитарная программа.И кроме работы есть еще язык ,возраст,опыт работы ,которые тоже можно подтянуть
-
Были отказы? Врачу из Украины отказали в гуманитарных мотивах на основании того, что он может работать на ферме?
12 Jan 2024, 17:45
27792/439889
2 minutes ago