PR CUAET
-
Якщо вам дуже треба, то приїдьте в Калгарі і зробіть upfront IME, я підкажу клініку, де це можна зробити без проблем. Впораєтесь за пару годин, включаючи аналіз крові та рентген. Я так собі і зробив, бо форми від IRCC отримав тільки на дружину і доньку, а на мене із сином немає і досі. Тому дружина і донька проходили обстеження із формами, а я із сином upfront. Медицина мені вже зарахована.
-
Добрый вечер, подскажите как долго действительна справка про несудимость для гуманитарной програмы?
-
Дзвоніть до них і дізнавайтесь! Як дзвонити е у закріпленних повідомленнях.
-
Так, в цей раз були 1.10. То наступні 15 повинні б бути
-
Дзынь🥃🍻🥂 как тут не снять стресс
-
Є такі , що ще з середини грудня 2023 року чекають на AOR. Провінція Онтаріо. Я читаю тут, що вже початок січня отримує. В нас жодних здвигів☹️
-
Це 3 вівторок буде
-
А чого це 15 го, другий вівторок, тобто 8 го жовтня
-
Ну то так,значить кожен 2 вівторок. Дякую :)
-
Та ладно, оце так новина🤪 І чого це їх так багато, тих українців
-
Ми подавали 23.12 і отримали запрошення на біо на початку вересня. Я би іх ще раз набрала, може у Вас щось з емейлом
-
Дякую
-
Так 3 бачила число
-
У них було ще два виїзних дні для подачі на паспорти але вони були в шоці від кількості українців.
-
Я дзвонила десь місяць тому, сказали, що бачать аплікацію і дали тимчасовий номер. Далі сказали чекати 🙄
-
Так, але офіцер завжди може попросити більш свіжу
-
Добрий вечір. А є тут такі, кому виготовлено паспорт в 01.08 та досі не доставлено, Оттава? Повинно було робити якісь додаткові дії якщо доставка дипломатичної поштою?
-
Якщо ви більше не вʼїжджали в країну звідки довідка ,то вона немає терміну.
-
Перевірте на всяк випадок папку спам, інколи туди приходить і люди пропускають.
-
Дякую за відповідь🙏
12 Jan 2024, 17:45
277962/431160
3 minutes ago