PR CUAET
-
Добрий вечір. А є тут такі, кому виготовлено паспорт в 01.08 та досі не доставлено, Оттава? Повинно було робити якісь додаткові дії якщо доставка дипломатичної поштою?
-
Якщо ви більше не вʼїжджали в країну звідки довідка ,то вона немає терміну.
-
Перевірте на всяк випадок папку спам, інколи туди приходить і люди пропускають.
-
Дякую за відповідь🙏
-
так само. що безкоштовні, що за гроші. типу ми почнемо тоді коли ви нам оплатите і підпишите договорів
-
Я таки надіюсь, що то 100 грам, а не стакан води з каплями корвалолу.
-
Треба челендж подяки запускати у фейсбуці на заставці з сайтом консультсва
-
За здоров'я працівників консульства😂
-
Чекайте ваш паспорт скоріш за все наступною диппоштою. Привезли ті, що були виготовлені до липня ,включно.
-
Таке цікаве повідомлення. Як завжди в традиціях Едмонтона. 5 жовтня вже будуть приймати, але слоти неможливо взяти і вони повідомлять. Цікаво коли? За пів години до відкриття 5 жовтня? Чи як? 🤣
-
Прощу уваги міграційного консультанта. Мій роботодавець вперше підготував для мене джоб оффер, але він не повний. Мені потрібна допомога міграційного консультанта для грамотного редагування та доповнення офферу. Не безкоштовно. Заздалегідь дякую!
-
А пришло еще одно сообщение что они получили оплату ?
-
Підтримую челендж.
-
Доброго вечора а як саме в заявку підтягнути цю оплату. Також прийшов лист про оплату.
-
Можна робити сторіс з постом про технічні причини з їх сторінки, а наступну сторіс з бокалом за здоровʼя працівників консульства, ну звісно відмічати консульство на сторіс. Хай знають, що ми бажаємо їм здоровʼя. Як не як, а комунікацію треба з властями підтримати.
-
Люди, ви прекрасні. До нових зустрічей. Ще в цьому місяці побачимось 😘
-
Ні тільки лист щоб оплатити і щось я загубилась як то все зробити.
-
Немає корвалолу, то ж доводиться стресс знімати народною медициною😂
-
Це краще що я бачив)
-
А сори не так прочитала. Там в чате сверху кидали ссылку для оплаты. Это на сайте делается там же
12 Jan 2024, 17:45
277978/428808
17 minutes ago