PR CUAET
-
Працювати ви будете по WP . Який ви отримаєте Мед огляд , більше потрібен - як обовʼязкова вимога для отримання візи ( для українців помʼякшення зробили і дозволили пройти по приїзду , зазвичай до отримання ) По роботі - він може вплинути тільки на зняття обмежень з WP , для роботи в аграрній сфері , з дітьми і т.д ) Да і проводять його для виявлення венеричних хвороб і туберкульозу , не більше
-
Добрый вечер. Планирую в ноябре приезд в Канаду. Виза worker. Интересует такой вопрос - какой ответ даст мед.комиссия и разрешить ли работать, если у меня ремиссия по онкологии? В январе была операция, анализы отличные. Никакие лекарства не принимаю. Каждый 3-4 месяца надо сдавать анализ для контроля. И может ли повлиять мой диагноз на PR?
-
Ещё раз, были отказы врачам?
-
Підкажіть будь ласка. Якщо я обьєднуюсь з родичем в Канаді. Він підписує форму 0191, чи потрібно мені додавати в секцію 3 данні про мого common lay partner, якого я включаю в свою заявку?
-
Были отказы? Врачу из Украины отказали в гуманитарных мотивах на основании того, что он может работать на ферме?
-
Може й не українська,але це Атлантична. Мені здається в Атлантичній ПР найлегше отримати