PR CUAET
-
Там посилання є в листі
-
Кто может подсказать? Подавался в апреле. Здесь проживал брат и мама. Оба статус PR. В анкетах указывал брата. Брат умер. Я АOR еще не получал. После получения AOR, укажу маму, как родственника. Вопрос : можем ли мы с мамой сейчас на стадии ожидания моего AOR выехать в Европу? И находиться там. Не повлияет ли это на ход дела? Спасибо ответившим.
-
Однозначно нет, плохой опыт с ней и с ее помощницей уже с момента первой консультации, абсолютно непрофессионально себя повела
-
Як виглядатиме готовий переклад з афідевітом для імміграції? 📄 На сканованих копіях оригінальних документів та перекладах будуть: 🔖 Особиста печатка 📅 Поточна дата ✍️ Підпис ➕ Додається: 📝 Заява про підтвердження кваліфікації перекладача (Declaration of Translation) ✅ Завірений Commissioner of Oaths афідевіт
-
Ну то всім
-
Пишу Вам в особисті.
-
Нужен слот
-
Ну зі всього списку найбільш шкода буде візу, бо вона не відновлювана. Але, після паспорту і ворк перміту я всеодно планую подаватись на нову візу тож всеодно не так страшно 😄 Але поінт гарний - треба хоча б телефон тримати у кишені куртки)))
-
Це вам ріже бал так, що дискваліфікує з вибірки?