PR CUAET
-
Вы не совсем понимаете как работает гуманитарная программа.И кроме работы есть еще язык ,возраст,опыт работы ,которые тоже можно подтянуть
-
Были отказы? Врачу из Украины отказали в гуманитарных мотивах на основании того, что он может работать на ферме?
-
Може й не українська,але це Атлантична. Мені здається в Атлантичній ПР найлегше отримати
-
Привіт шукаю хто б міг підготувати до селпіп
-
Нет, они не попадают под гуманитарную
-
Підкажіть будь ласка чи рахується siblingom син вашої матері, але від іншого чоловіка?
-
Дякую
-
Вам дякую за уважність. У нас тут у всіх замість голов, залишились компʼютери 🤔😂😂
-
О Боже! Бажаю Вам сил та терпіння! Це стільки інформаціі!!
-
Заповнюєте українською мовою.
-
На яку програму? Воззʼєднання, то ні
-
Так, тут краше питати лише стосовно ціеі программи то люди у стресі нароблять документів і перекладів))
-
Люди не спитали саме на яку програму
-
Пан Остап ділився контактами Марії. Я зв'язалася з нею, дуже приємна, компетентна, швидко відповідає. Я вже чекаю переклад. Mariia Golodiuk
-
Гаразд. Можливо і іншім буде в нагоді.
-
так, для атлантики треба, для новоі програми нема таких рекомендацій. Я вже перелякалась що чогось не дочитала і треба ще і дипломи
-
тут теж були питання про це і це гайд по цій програмі. Можливо для інших програм інщі рекомендаціі, не хочу плутати людей)
-
ви подавались на нову программу возеднання?
-
Це не сюди. Продублюйте будь ласка в гілці довідка про несудимість☝️
-
Дякую за відповідь
12 Jan 2024, 17:45
27810/454227
11 minutes ago