PR CUAET
-
-
вы сначала посмотрите, если вы, не заполняя на него формы про работу, образование, адреса и тд, а только заполняя общую информацию в форме 0008, можете подать анкету. если система технически не пускает, тогда нужно искать варианты лучшее решение развестись и все сразу станет намного проще
-
Щиро вам ДЯКУЮ 💖
-
вітаю, підкажіть будь ласка де я можу прочитати як оформити відправку паспорта з Оттави в Торонто? куда цю заяву? і куди/скількиплатити? дякую
-
В мене ще по документах ніякого розгляду не було. Якщо б чоловік приїхав, чи можна його додати до моєї подачі?
-
І в мене штам останній мій приїзд не поставили,навіть не захотіли,бо було свято якесь,як завжди,потім юристи сказали,що це часто трапляється.
-
@OstapBosak Доброго дня. Я падала документи по цій програмі. Чоловіка не подавала, він в Україні. Якщо я получу ПР, чи зможу чоловіка подати?
-
Вони часто ,як нам сказали не ставлять штамп,головне що є авіаквитки
-
Знову апгрейд, запит на військову службу чоловіку(головний аплікант) 12.11.2023 подача 3.01.2024 аор і запит біометрії 3.10.2024 запит на медогляд на головного апліканта тільки. 4.10.2024 запит на військову службу
-
Дякую
-
Так,я подалася,все добре,поки що, пред'явлення авіаквитків було